«Το παιδί είναι 100% από την Βουλγαρία. Η βιολογική του μαμά το βλέπει συχνά»

Αποκάλυψη από τον αντιπρόεδρο των Ρομά

«Το κοριτσάκι είναι 100% Βουλγάρα. Και όσοι βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι Βουλγάρα κάνουν λάθος», υποστηρίζει ο Αντιπρόεδρος των Ρομα, κ. Σαϊνόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, γνωρίζει την οικογένεια μέσω της κουνιάδας του.

Πώς έφτασε όμως η μικρή στα χέρια των τσιγγάνων των Φαρσάλων; «Η Βουλγάρα δούλευε εκεί και δεν μπορούσε να το κρατήσει το παιδί. Είχε και άλλα παιδιά και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει για αυτό το έδωσε στην κυρία να το μεγαλώσει», λέει ο κ. Σαϊνόπουλος και προσθέτει ότι το παιδί δεν κακοποιήθηκε, ούτε το έβγαζαν στα φανάρια.

Ο κ. Σαϊνόπουλος υποστήριξε ακόμα ότι η μικρή έχει γεννηθεί 31 Ιανουαρίου 2009, όμως όπως σας είπαμε, η οδοντιατρική εξέταση έδειξε ότι παιδί είναι μεγαλύτερο των 4 ετών.

Ο Αντιπρόεδρος των Ρομά παραδέχτηκε ότι παιδί δεν έχει ληξιαρχική πράξη γέννησης, ενώ πρόσθεσε πώς η γυναίκα που μεγάλωνε την μικρή δεν έχει 14 παιδιά, αλλά τρία, τα οποία είναι όλα βιολογικά παιδιά της

Όσο για τα πιστοποιητικά που είχε στην κατοχή της και έδειχναν ότι είχε 14 παιδιά είπε: «Τρία παιδιά έχει, τα άλλα είναι… εικονικά»!

Ο κ. Σαϊνόπουλος αποκάλυψε ακόμα ότι η βιολογική μητέρα της Μαρίας βρίσκεται στην Θεσσαλία και ότι κάθε μήνα ή κάθε δύο – τρεις μήνες έβλεπε το παιδί της. «Είναι ακόμα εκεί (στην Θεσσαλία). Την ψάχνουν και σήμερα αύριο θα την βρουν να πάει να κάνει το τεστ DNA».

Τέλος, υποστήριξε ότι η μικρή Μαρία υποφέρει αυτή την στι��μή, μακριά από τους τσιγγάνους «γονείς» που την μεγαλώνουν.

Δείτε τι είπε στο βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top