"Συναγερμός" και στην οικογένεια του Μπεν για το τετράχρονο αγγελούδι: Ίσως είναι η κόρη του

Ποιος είναι ο ξανθός άνδρας που εμφανίζεται στον καταυλισμό στα Φάρσαλα;

Η εμφάνιση της 4χρονης Μαρίας με τα ξανθά μαλλιά και τα πράσινα μάτια σήμανε "συναγερμό" όχι μόνο στο ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε πολλές άλλες οικογένειες, όπως και στην οικογένεια του Μπεν στη Βρετανία.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν και πιστεύουν πως μέσω της Μαρίας ίσως εντοπίσουν τον γιο τους που εξαφανίστηκε το 1991 από την Κω σε ηλικία μόλις 21 μηνών.

mariampen_475192920.jpg


Ζητούν τώρα να γίνει εξέταση DNA καθώς υποψιάζονται όπως δήλωσαν στο sky news, ότι είναι η κόρη του Μπεν που σήμερα θα είναι 24 ετών.


Κάτοικοι στα Φάρσαλα υποστηρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ένας ξανθός άνδρας που μοιάζει στο Μπεν.

Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε ο Μπεν από το ξενοδοχείο της Κω όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια του το 1991 οι γονείς του υποστήριζαν ότι το μωρό είχε απαχθεί από Ρομά.

Είχαν επικαλεστεί μάλιστα τη μαρτυρία ενός Έλληνα που υποστήριζε ότι εκείνη τη χρονική περίοδο είδε το ξανθό μωρό σε καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα. Όταν ρώτησε από που είναι Ρομά, όπως ισχυρίστηκε, του αποκάλυψαν ότι το είχαν αρπάξει από την Κω.


Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top