Θρίλερ δίχως τέλος: Το αίμα του άτυχου Μάριου φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

Περιμένει δικαίωση η μάνα - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας

Θρίλερ δίχως τέλος:  Το αίμα του άτυχου Μάριου φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

​Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης έχουν ασκηθεί σε επτά κατηγορούμενους για την υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η ιστορία του οποίου συγκίνησε το Πανελλήνιο.

Μιλώντας, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ο δικηγόρος της οικογένειας ��ου άτυχου Μάριου Ν.Ρουσόπουλος, τόνισε πως η ανάκριση έχει τελειώσει και πως έχουν ασκηθεί παράλληλα διώξεις για κακουργηματική αρπαγή και κακουργηματική εκβίαση .

«Η υπόθεση εκκρεμεί τώρα στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα κλείσει ουσιαστικά τον κύκλο της άσκησης της ποινικής δίωξης και θα οδηγήσει την υπόθεση στο ακροατήριο» πρόσθεσε ο κ.Ρουσόπουλος.

Οι νέες διώξεις ασκήθηκαν μετά τα ευρήματα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η έρευνα της κας Νικολούλη, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στη δικαστική έρευνα, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στο θρίλερ που κρατά εδώ και έναν χρόνο και συγκεκριμένα από τις 9 Αυγούστου του 2012 !

Το αίμα που βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του άτυχου Μάριου και το οποίο ανήκε όπως αποδείχτηκε στον ίδιο ήταν αυτό που έδωσε νέα τροπή στο συγκλονιστικό θρίλερ του Παπαγεωργίου!

Εν τω μεταξύ, εδώ και 14 μήνες, η μητέρα του άτυχου Μάριου ζει με την αγωνία και βασανίζεται για την τύχη του μονάκριβου γιου της….

Η Αγγελική Νικολούλη, πάντως όπως η ίδια τονίζει, συνεχίζει την έρευνα για της για τον άτυχο Μάριο, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν πριν 14 μήνες .

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top