Γνωρίζετε αυτό το ξανθό αγγελούδι με τα πράσινα μάτια που βρέθηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα;

Την είχαν απαγάγει τσιγγάνοι; Ψάχνουν τους πραγματικούς γονείς

Γνωρίζετε αυτό το ξανθό αγγελούδι με τα πράσινα μάτια που βρέθηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα;

Πρώτη ανάρτηση: 18/10/2013 14:00

Αυτό είναι το ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε στον καταυλισμό Ρομά των Φαρσάλων στην Λάρισα και δεν ανήκει, όπως σας είχαμε πει στους φερόμενους ως γονείς της.

Το κορίτσι έχει κατάλευκο δέρμα, ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια, χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται πλήρως από αυτά των ανθρώπων με τους οποίους ζούσε, ενώ σε εξέταση DNA που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα, μεταξύ των γενετικών στοιχείων της ανήλικης και των γενετικών στοιχείων του 39χρονου και της 40χρονης.

untitled.jpg

Οι αρχές διαπίστωσαν πώς το 2009 πήραν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κορίτσι από τους βιολογικούς γονείς του, ενώ κατάφεραν να υφαρπάξουν από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης – βάπτισής του.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη είναι κάτοχος δύο Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία είναι σε ισχύ, ενώ διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες , μία στο Δήμο Λαρισαίων , στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα πέντε κοριτσιών κι ενός αγοριού και μία στο Δήμο Τρικκαίων, στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών!

Η αστυνομία ζητάει από όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι, που μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση να καλέσει στα τηλέφωνα 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top