ΒΙΝΤΕΟ-Πανικός σε νοσοκομείο της Κέρκυρας: αστυνομικός χτύπησε δημοσιογράφο!

Κλείδωσαν τους ελεγκτές του υπουργείου σε δωμάτιο γιατί ζήτησαν έλεγχο

​Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Πέμπτης οι ελεγκτές του υπουργείου Υγείας πήγαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας για να κάνουν έλεγχο εφημερίας!

Αμέσως οι συνδικαλιστές (αν είναι δυνατόν) τους προπηλάκισαν και μάλιστα τους κλείδωσαν σε ένα γραφείο βρίζοντάς τους!

Το πρωτοφανές περιστατικό εξόργισε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επικοινώνησε με τον ελεγκτή και δήλωσε ότι θα διενεργηθεί επείγουσα ΕΔΕ και αμέσως μετά οι εμπλεκόμενοι θα τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία.

«Θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν χρειάζεται τέτοιους εργαζομένους. Το κράτος θα επιβάλλει τους νόμους σε όλους. Οι νόμοι είναι κοινοί για όλους και δεν εξαιρείται κανείς, ούτε οι συνδικαλιστές», είπε ο υπουργός!

Στη συνέχεια όμως ακολούθησε κι άλλο περιστατικό!

Αστυνομικός και, μάλιστα, αξιωματικός χτύπησε δημοσιογράφο του CorfuPress.com ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τα συγκεκριμένα γεγονότα στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας μάλιστα ότι είχε την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια του πανικού που δημιούργησε η ακατανόητη απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή να αποκλείσει εκατοντάδες άτομα πάνω σε μία εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου απαγορεύοντάς τους να βγουν στην έξοδο του κτιρίου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top