Πιάστηκαν τέσσερις οδηγοί ταξί για πειραγμένα ταξίμετρα

Συνελήφθησαν στα Κ.Τ.Ε.Λ. Λιοσίων, Κηφισού και στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε ταξί από αστυνομικούς, συνελήφθησαν στα Κ.Τ.Ε.Λ. Λιοσίων, Κηφισού και στο κέντρο της Αθήνας, τέσσερις οδηγοί ταξί.

Τρεις οδηγοί είχαν τοποθετήσει ειδική συνδεσμολογία με την οποία προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμειακή μηχανή και δεν προέβαιναν στην έκδοση αποδείξεων. Επιπλέον ένας εξ’ αυτών είχε τοποθετήσει επί της οθόνης του ταξιμέτρου αυτοκόλλητη μαύρη ταινία στην ένδειξη της χρέωσης (μονή - διπλή ταρίφα), με σκοπό να αλλοιώνονται οι ενδείξεις αυτού και να χρεώνεται υπερβολικά ο πελάτης. Ένας ακόμα οδηγός προέβαινε σε πολλαπλή μίσθωση επιβατών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Π��ημμελειοδικών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Σ.Δ.Ο.Ε., Υπουργείο Οικονομικών/ Δ-νση Ελέγχων, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες. ​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top