Φάρσαλα:To DNA «μίλησε» για το 4χρονο ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό των ΡΟΜΑ

ΔΕΝ είναι τσιγγανάκι-Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση

Φάρσαλα:To DNA «μίλησε» για το 4χρονο ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό των ΡΟΜΑ

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση που σας γράψαμε χθες ότι ένα 4χρονο ξανθό κοριτσάκι βρέθηκε μετά από επιχείρηση αστυνομικών σε καταυλισμό των ΡΟΜΑ. Την ίδια ώρα το DNA μίλησε και έδειξε ότι η 4χρονη δεν έχει καμία σχέση με το ζεύγος των ΡΟΜΑ με τους οποίους ζούσε.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, οι άνδρες της κινητοποιήθηκαν αμέσως. Στην έρευνα στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ, συμμετείχαν δύο συνεργεία με 41 αστυνομικούς και 13 οχήματα από Υπηρεσίες της Αστυνομική�� Διεύθυνσης Λάρισας.

Αρχικά κανένας από τους ΡΟΜΑ δεν παραδεχόταν πως η μικρή δεν ανήκει σε αυτούς, μέχρι που ένας άντρας και μια γυναίκα παρουσιάστηκαν ως γονείς της.

Η γυναίκα που εμφανίζεται ως μητέρα του παιδιού υποστήριξε αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το τετράχρονο κοριτσάκι το έχει γεννήσει η ίδια, στις αρχές του 2009 σε μαιευτήριο στην Αθήνα και μάλιστα ότι πριν από λίγους μήνες δήλωσε τη γέννησή του. Βέβαια, δεν είχε χαρτιά για να αποδείξει τα λεγόμενά και για αυτό το λόγο έφερε μαζί της δύο μάρτυρες οι οποίοι ισχυρίστηκαν τα ίδια.

Στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν και η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το τετράχρονο κοριτσάκι με τα ξανθά μαλλιά το γέννησε μία γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής στον καταυλισμό, της το άφησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Παράλληλα σύμφωνα με την Espresso, έγινε και εξέταση γενετικού υλικού η οποία επιβεβαίωσε ότι η 4χρονη πράγματι δεν είναι παιδί του ζεύγους των ΡΟΜΑ.

Η μικρή, έχει ψελλίσει κάποιες ελληνικές λέξεις, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει αποστείλει την φωτογραφία της σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει απαχθεί από κάποια ξένη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top