ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το μουσείο του Πάλλ��: Στο "μικροσκόπιο" τα 25 κοντέινερ

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τη σχέση του επιχειρηματία και με το οπλοστάσιο της Χ.Α

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έφοδο την Τετάρτη, όπως σας γράψαμε από το star.gr, στο πολεμικό μουσείο του φυγόδικου επιχειρηματία, όπου εντοπίστηκαν 25 κοντέινερ.

Το πρωί παρουσία εισαγγελέα άρχισαν να ανοίγουν τα κοντέινερ και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός όπλων και εξαρτημάτων τους κάποια από τα οποία φαίνεται να είναι αρκετά σύγχρονα.

Τα ευρήματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα κοντέινερ έχουν βρεθεί πιστόλια αλλά και πολεμικά όπλα. Τα όπλα εξετάζονται και από οπλουργούς του στρατού για να διαπιστωθεί εάν είναι εύχρηστα, ενώ ερευνάται εάν έχουν παραστατικά, αλλά και πως έφτασαν στην Ελλάδα. Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το STAR οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται σε ένα μπλε κοντέινερ και σε ένα τολ.

Σε δύο μπλε κοντέινερ είχε αναφερθεί και ο Βρετανός πρώην συνεργάτης του Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος αποκλειστικά το STAR είχε κάνει αναφορά για 4.000 όπλα που είχε δει στο παλιό μουσείο του φυγόδικου επιχειρηματία.

Στην έπαυλη του φυγόδικου επιχειρηματία οι αστυνομικοί βρήκαν τα τηλεκοντρόλ με τα οποία ανοίγουν τα κοντέινερ.


Εξετάζοντας τις πληροφορίες αυτές οι αστυνομικοί ερευνούν την πιθανή σχέση του επιχειρηματία με το οπλοστάσιο που εικάζεται ότι έχει η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ο δικηγόρος του Βρετανού πρώην συνεργάτη του Αναστάσιου Πάλλη πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε προτείνει στις δικαστικές αρχές να ερευνήσουν για τα 4.000 όπλα που είχε καταγγείλει ότι είχε δει ο πελάτης του και προς αυτή την κατεύθυνση.


Τα ναζιστικά σύμβολα και οι φωτογραφίες στην έπαυλη του επιχειρηματία

Τα ναζιστικά σύμβολα και οι φωτογραφίες του Χίτλερ και συνεργατών του, που βρέθηκαν στην έπαυλη του επιχειρηματία στη Βούλα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ενισχύουν τις υπόνοιες των αρχών για στενή σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Επίσης εξετάζεται η σχέση του με αξιωματικό στη Νίκαια που ελέγχεται για τις επαφές του με την Χρυσή Αυγή. Ακόμη πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτής του κόμματος που διώκεται δούλευε σε γνωστό εφοπλιστή μετά από μεσολάβηση του Αναστάσιου Πάλλη.

Αδελφή Πάλλη: "Τα ναζιστικά μορφώματα ανήκουν σε ένα πολεμικό μουσείο"

Η αδελφή του φυγόδικου ε��ιχειρηματία μιλώντας στο STAR ήταν κατηγορηματική.

“Τα ευρήματα στο σπίτι δεν έχουν καμία σχέση με ναζιστικά μορφώματα, είναι ευρήματα που ανήκουν σε ένα πολεμικό μουσείο, το οποίο έχει εκθέματα από πολλές χώρες αλλά ακόμη και από το 1821. Ο αδελφός μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με Χρυσή Αυγή, με ναζιστικά μορφώματα και όλες αυτές τις ανακρίβειες που ακούγονται”ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top