Νεκρός άνδρας στη Σαλαμίνα μετά από βύθιση λέμβου

Πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 59 ετών

Νεκρός άνδρας στη Σαλαμίνα μετά από βύθιση λέμβου
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 59χρονος άνδρας σήμερα, μετά από βύθιση λέμβου στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του κόλπου «Κακή Βίγλα» της Σαλαμίνας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για περιστατικό βύθισης λέμβου στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του κόλπου «Κακή Βίγλα» καθώς και για την ύπαρξη ατόμου στη θάλασσα.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δια θαλάσσης με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ στο σημείο έσπευσε προς παροχή συνδρομής το Ε/Γ-Α/Κ «Άγιος Νικόλαος».

Από το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίστηκε και περισυνελέγη άνδρας, χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμενίσκο Σεληνίων Σαλαμίνας από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 59 ετών, η σορός του οποίου πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο αναστάσεως Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top