Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η οικογένεια του Φύσσα!-Αντιδρούν για την απολογία του Ρουπακιά

Η κοπέλα του Παύλου «καίει» τον αστυνομικό

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η οικογένεια του Φύσσα!-Αντιδρούν για την απολογία του Ρουπακιά

​Την αντίδραση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα προκάλεσε η περιγραφή του Γιώργου Ρουπακιά, κατά την απολογία του, για το τι συνέβη στο αστυνομικό τμήμα του Κερατσινίου μετά τη δολοφονία και την σύλληψή του.

AΠΟΛΟΓΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: «Όσο ήταν στο ΑΤ Κερατσινίου κανείς δεν πήρε το κινητό του τηλέφωνο. Τον είχαν βάλει σε ένα γραφείο στο οποίο μάλιστα λίγο αργότερα έφεραν κι άλλα τέσσερα άτομα, μάλλον την παρέα του Φύσσα. Αυτοί προφανώς δεν τον αναγνώρισαν γιατί τον ρώτησαν ��ια ποιο λόγο βρισκόταν εκεί. Προτού φέρουν αυτά τα άτομα έκανε κάποια τηλεφωνήματα από το κινητό του στη σύζυγό του, τον Πατέλη και την αδελφή του».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Μαραγκός είπε: «Προφανώς αισθανόταν σε οικείο χώρο. Εγώ δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση γιατί τα λέει μόνος του. Με ένα έγκλημα να γίνεται αυτό το πράγμα μες το αστυνομικό τμήμα, όπως το περιγράφει και να τους βάλουν και όλους στο ίδιο δωμάτιο, κάπου δημιουργεί απορίες».

AΠΟΛΟΓΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: «Ο αστυνομικός του είπε να πάρει το ασανσέρ και να ανέβει στον τρίτο όροφο. Πράγματι, ανέβηκε ασυνόδευτος και εκεί οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι ακριβώς θέλει. Διατηρούσε ακόμα το κινητό του τηλέφωνο και έκανε δυο τηλεφωνήματα στην αδελφή του».

Ο Ρουπακιάς ήταν για αρκετή ώρα στο ίδιο δωμάτιο με τους φίλους του Παύλου Φύσσα. Εκείνοι δεν ήξεραν ότι ήταν ο άνθρωπος που είχε μαχαιρώσει το φίλο τους λίγη ώρα πριν… Φοβισμένοι δηλώνουν αφού ο δράστης άκουσε όλα τα στοιχεία τους, την ώρα που τα έδιναν στους αστυνομικούς.

AΠΟΛΟΓΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: «Κατά τη συζήτηση με τους τέσσερις αυτούς προσαχθέντες, χτύπησε το τηλέφωνο του ενός και κάποιος τον ενημέρωσε ότι ο Φύσσας είχε πεθάνει. Συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, ζήτησε από τον αστυνομικό να πάει τουαλέτα, προκειμένου να απομακρυνθεί από τα συγκεκριμένα άτομα. Τελικά, όταν τον έβγαλε ο αστυνομικός από το γραφείο του είπε ότι φοβάται να είναι μαζί με αυτούς και του ζήτησε να τον βάλει κάπου αλλού».

Ο δικηγόρος της οικογένειας πρόσθεσε: «Είναι και θέμα ανάκρισης και θέμα καταθέσεων αστυνομικών τους τμήματος».

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα ζήτησαν από την ανακρίτρια Πειραιά να διερευνηθούν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όλων των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα είπε ακόμα: «Αυτό ξεκινάει με την υπόθεση να ελεγχθούν τα τηλέφωνα των αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί ως βάρδια και είχαν την συγκεκριμένη συμπεριφορά. - Να δούμε με ποιους επικοινώνησαν ή και τι είπαν, τις συνομιλίες; - Ζητάμε και πριν το φόνο και μετά το φόνο για να αξιολογηθούν και αυτά».

Η κοπέλα του Φύσσα «καίει» τον αστυνομικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η κοπέλα του Παύλου Φύσσα ζήτησε από την ανακρίτρια να αναγνωρίσει ενώπιων της, έναν αστυνομικό, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν παρών στο περιστατικό.

Η κοπέλα κατήγγειλε τοn συγκεκριμένο άνδρα της αστυνομίας ότι λέει ψέματα και ζήτησε μάλιστα από την ανακρίτρια να τον αναγνωρίσει, αφού θυμάται το πρόσωπό του από τη μοιραία βραδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top