Ξεκίνησαν εργασίες στο σχολείο του Ωραιόκαστρου που έπεσε τμήμα της οροφής!

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο διευθυντής

​Εργασίες ελέγχου και επισκευών ξεκίνησαν στο κτίριο του Γυμνασίου του Δρυμού, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας, έπεσαν σοβάδες από τμήμα της οροφής, έκτασης τριών τετραγωνικών μέτρων, όπως σας γράψαμε στο star.gr.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου απάντησε για το περιστατικά και μάλιστα ανέφερε ότι είχε ελεγχθεί μεν το σχολείο αλλά δε βρέθηκε το πρόβλημα!

Συγκεκριμένα, ο κύριος Δημήτρης Σαραμάντος είπε ότι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν εμφανές και δεν είχε εντοπιστεί στους ελέγχους που γίνονται κάθε χρόνο, ωστόσο μετά το περιστατικό αποδόθηκε σε κακοτεχνίες κατά την κατασκευή καθώς δεν είχε γίνει σωστά η επικόλληση του σοβά με το μπετόν της οροφής.

«Το μόνο πρόβλημα που είχε εντοπιστεί και το γνωρίζαμε βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από εκείνο όπου έπεσαν οι σοβάδες. Αφορούσε δε, την οροφή και για την αποκατάστασή του απαιτείται το ξήλωμα της κεραμοσκεπής. Σε κάθε περίπτωση το εν λόγω τμήμα του σχολείου έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό», διευκρινίζει.

Καταγγελία για το περιστατικό έκανε και ο πρώην δήμαρχος Μυγδονίας, επικεφαλής δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, επισημαίνοντας ότι "ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα", ενώ έθεσε και θέμα ασφάλειας των μαθητών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top