Σοβαρά προβλήματα σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πύργο από την κακοκαιρία

Κινδύνεψαν άνθρωποι, ξηλώθηκαν σκεπές, ξεριζώθηκαν δέντρα

Πρώτη ανάρτηση: 16/10/2013 11:20

Κακοκαιρία ξέσπασε σε όλη τη χώρα δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα ειδικά στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στις 8 και 20 σήμερα το πρωί το Μεσολόγγι χτυπήθηκε από ισχυρή καταιγίδα. Ζημιές σημειώθηκαν σε σκεπές στα παραδοσιακά σπίτια της Τουρλίδας με πτώσεις δέντρων στην εθνική οδό και λόγω του ότι κεραυνός χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ, έχουν πέσει καλώδια στον δρόμο της Τουρλίδας και στην θάλασσα.

Μέχρι και από το μαγαζί που είναι στην Τουρλίδα ξηλώθηκε ο φράκτης ο οποίος έφτασε μετά την εκκλησία του Άγιου Νικόλα ενώ κινδύνεψαν και άνθρωποι.

Πολύ δυνα��οί άνεμοι με έντονη βροχόπτωση ακινητοποίησαν τα πάντα και δημιούργησαν καταστροφές σε σπίτια στις Πελάδες.

Στην εθνική οδό στο Περιθώρι δέντρα έκλεισαν το οδικό δίκτυο και αυτή την ώρα πυροσβεστική και αστυνομία καθαρίζουν τον δρόμο ώστε να ξεκινήσει πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η κακοκαιρία όμως χτύπησε και την Πάτρα. Συγκεκριμένα, έξι πτώσεις δέντρων μέσα σε λίγη ώρα προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Η πυροσβεστική έχει κληθεί να αντιμετωπίσει την πτώση έξι δέντρων, στην Αγίας Τριάδας, στην οδό Παπαγιάννη στα Ροίτικα, πίσω από το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στη Γούναρη και Όθωνος Αμαλίας, στην ΕΟ Πατρών - Πύργου, στη διασταύρωση για το Ριόλο και στη θέση "Σκάγια" , στη διασταύρωση για ΒΙΠΕ.

Στην Πάτρα λόγω της κακοκαιρίας σημειώνεται πτώση της τάσης του ρεύματος αλλά και διακοπές όπως στην περιοχή των Δεμενίκων.

Στην Ναύπακτο, οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές στις εγκαταστάσεις των παζαριών στην περιοχή Γρίμποβο, καθώς και σε υπαίθριες εγκαταστάσεις καταστημάτων.

Στον Πύργο, πλημμύρισαν δρόμοι λόγω της καταιγίδας, χωρίς όμως να προκληθούν περισσότερα προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top