Στην... Εντατική και την Τετάρτη η Υγεία:Στους δρόμους οι εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία

Στάση εργασίας πραγματοποιούν και οι καθηγητές

Στην... Εντατική και την Τετάρτη η Υγεία:Στους δρόμους οι εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία

Στους δρόμους θα κατέβουν για ακόμη μία φορά οι γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Πολυκλινική», «Δυτικής Αττικής», «Πατησίων», «Αμ.Φλέμιγκ», «7ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ», «Σισμανόγλειο», «Αγ.Σάββας» και «Αττικόν».

Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και συγκέντρωση στις 12 στο υπουργείο Υγείας αντιδρώντας στις καταργήσεις τμημάτων νοσοκομείων και στην κινητικότητα υγειονομικού προσωπικού.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οκτώ νοσοκομεία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «κατέβασαν ρολά, στερώντας από το ΕΣΥ 650 κλίνες και μάλιστα σε μια περίοδο που οι Έλληνες τις έχουν περισσότερο ανάγκη».

Την ίδια ώρα στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι καθηγητές της ΟΛΜΕ την Τετάρτη από τις 11 π.μ. ώς τις 2 μ.μ. ύστερα από σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας τους.

Όπως ανακοινώθηκε, το ΔΣ της ΟΛΜΕ «στηρίζοντας την κινητοποίηση των τοπικών ΕΛΜΕ της Αττικής καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top