ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάρτε ομπρέλα-έρχονται βροχές και καταιγίδες!

ΔΕΙΤΕ τις προβλέψεις του καιρού για την Τετάρτη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάρτε ομπρέλα-έρχονται βροχές και καταιγίδες!

​Με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία σε όλη την Ελλάδα και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη, γι’ αυτό βγάλτε τις ομπρέλες σας!

Τα φαινόμενα στη Δυτική Στερεά ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς, 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 30 βαθμούς στην Κρήτη, 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, βαθμιαία ενισχυόμενοι σε ισχυρούς 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στον Κορινθιακό ισχυροί 6 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Στην Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές μετά το απόγευμα και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, πρόσκαιρα ενισχυόμενοι στα νότια και ανατολικά τις απογευματινές ώρες σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές κυρίως μετά το μ��σημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, όπου πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top