Ολοκληρώθηκε η απολογία του Γ. Ρουπακιά-Προφυλακιστέος και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Για δεύτερη φορά βρέθηκε ενώπιον ανακριτή

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Γ. Ρουπακιά-Προφυλακιστέος και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Πρώτη ανάρτηση: 15/10/2013 14:11

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Γ. Ρουπακιά στην 6η ανακρίτρια Πειραιά λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε εκεί από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται.

Για δεύτερη φορά βρέθηκε ενώπιον ανακριτή ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, και οδηγήθηκε στα δικαστήρια στις 9:00 σήμερα Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ενώ δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις, αφού τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι πάρα πολλά.

Μάλιστα τώρα φαίνεται να αλλάζει την απολογία του και να ισχυρίζεται ότι πήρε ένα μήνυμα στις 23:30 εκείνης της μοιραίας νύχτας που έλεγε «ελάτε να βοηθήσετε» και ότι πήγαινε να βοηθήσει πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε εμπλακεί με αναρχικούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε πει για τη δολοφονία του 34χρονου ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ακόμα ρωτήθηκε για τα άτομα, τα οποία φέρεται ότι ήταν μαζί του, (αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για 2 και άλλοι για 3 άτομα), αλλά ο ίδιος στην πρώτη απολογία του δεν είπε λέξη, τώρα αναμένεται να δούμε τι είπε στην δεύτερη απολογία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top