Νέες αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής από μάρτυρα κλειδί

Τί λέει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Star για τη μεταφορά των όπλων

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής από μάρτυρα κλειδί

Τον τρόπο που μεταφέρουν οπλισμό μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στο Star αποκλειστικά μάρτυρας που μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας με την κατάθεση του. Ο Γ.Π ξέρει τους πάντες και τα πάντα και δίνει λεπτομέρειες και για τη δράση βουλευτών ενώ υποστηρίζει ότι από ένα σημείο και μετά «χάθηκε η μπάλα».

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤ΄: «ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΠΛΑ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ»

«Γνωρίζω ότι ένας συνήθης τρόπος μεταφοράς διάφορων υλικών ήταν κάποια φορτηγάκια με πλαστοποιημένα στοιχεία. Κάποια στιγμή βρέθηκε ένα φορτηγάκι ορφανό στον Πειραιά με κάποιο οπλισμό μέσα. Συνδύασα το γεγονός απλά στο μυαλό μου και θεώρησα ότι μπορεί να είναι κάποια από αυτά τα φορτηγάκια»

«Εγώ αυτό που ξέρω για τα όπλα είναι ότι ένα με δύο στελέχη του 5μελους και κάποια παιδιά που ανήκαν στην φρουρά ξαφνικά ξεθάρρευαν και έρχονταν στα γραφεία με όπλα. Ένας άνθρωπος που ανήκει και στο 5μελές ήταν το δεξί χέρι του Παναγιώταρου »

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤ΄: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ»

«Είναι γνωστό ότι μέχρι και λίγο καιρό μετά αφού μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, όλο το κόμμα ήταν στηριγμένο πάνω στο ΑΦΜ του κυρίου Μιχαλολιάκου.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ταμειακή στην τοπική δεν υπήρχε. Πουλούσαμε διάφορα μπλουζάκια, αναμνηστικά, μπρελόκ, καπέλα και σε κάθε πώληση που κάναμε κόβαμε κουπόνι. Το κουπόνι ήταν κουπόνι τρυπημένο από την εφορία της Χρυσής Αυγής, σα δωρεά.»

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤ : «Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ»

Ο μάρτυρας χαρακτηρίζει τον Γιάννη Λαγό σκληρό και τον θεωρεί "υπεύθυνο " για τις βίαιες αντιδράσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από μέλη της τοπικής οργάνωσης στη Νικαια.

«… Ερχόταν πάρα πολύς κόσμος στα γραφεία της τοπικής των νοτίων προαστίων και έκανε παράπονα για τη Νίκαια. Και μάλιστα με έναν δύο ανθρώπους τους έβαλα να μιλήσουν με τον κύριο Παναγιώταρο απευθείας. Μίλησαν λοιπόν για αρκετή ώρα ώστε να μάθει και ο ίδιος. Αλλά κι εγώ ενημέρωσα τον Ηλία Κασιδιάρη για αυτά που χα μάθει για τη Νίκαια και εκείνος με καθησύχασε.»

Επιπλέον, ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι δυο εκρήξεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Ελευσίνα και Πειραιώς το 2012 και το 2013, περιοχές που ήταν υπεύθυνος ο Γιάννης Λαγός, δεν ήταν τυχαίες.

Ο μάρτυρας κατέθεσε για πολλές ώρες στον ανακριτή. Η κατάθεση του θεωρείται κομβική αλλά και ιδιαίτερα αξιόπιστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top