Όταν δεν σήκωνε το χέρι,σήκωνε...βαράκια ο Χίτλερ!Θα φρίξετε με τα νέα στοιχεία για τον Αδόλφο!

Μια διαφορετική βιογραφία του δικτάτορα

Όταν δεν σήκωνε το χέρι,σήκωνε...βαράκια ο Χίτλερ!Θα φρίξετε με τα νέα στοιχεία για τον Αδόλφο!

Η προσωπικότητα του Αδόλφου Χίτλερ απασχολεί ακόμη και σήμερα τους ιστορικούς. Μια νέα βιογραφία του με τον τίτλο «Φόλκερ Ούλριχ: Αδόλφος Χίτλερ. Τα χρόνια της ανόδου 1889-1939» έρχεται να παρουσιάσει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αλλά και το ταλέντο του στην υποκριτική.

Ας δούμε μερικά από τα κρυφά ταλέντα του δικτάτορα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ιστορικός και δημοσιογράφος Φόλκερ Ούλριχ μετά από ενδελεχή έρευνα ακόμη και σε κρατικά αρχεία του Βερολίνου, τα οποία αναφέρονταν στα έξοδα του Χίτλερ από το 1930 έως το 1933

vivlio.jpg

-Ο Χίτλερ έκανε προπόνηση με βαράκια κάθε πρωί, προκειμένου να μπορεί να σηκώνει για περισσότερη ώρα το δεξί του χέρι στον περίφημο φασιστικό χαιρετισμό στις καθιερωμένες παρελάσεις.

xitler.jpg437483752_640.jpg

-Ο Χίτλερ δεν καταγό��αν από φτωχή οικογένεια, όπως ο ίδιος ήθελε να λέει στον Γερμανικό λαό, αντιθέτως οι γονείς του ανήκαν στην εύπορη τάξη!

-Ο Χίτλερ δεν ζούσε ασκητική ζωή με ψωμί και νερό… Όταν έκλεινε τις πόρτες ο Αδόλφος απολάμβανε ανέσεις βασιλιά! Ο δικτάτορας μάλιστα είχε αδυναμία στα ακριβά κουστούμια και τα χλιδάτα αυτοκίνητα!

Hitler-Riding-in-his-merc-001.jpg

ivlio.jpg

-Ο Χίτλερ "κοίμιζε" τον Γερμανικό λαό με ψέματα, ένα από τα αγαπημένα του ήταν να ισχυρίζεται πως δεν είχε προσωπική ζωή και ότι πρόσφερε τον εαυτό του και τη ζωή του ολοκληρωτικά στην υπηρεσία των Γερμανών !! Κάτι που δεν ίσχυε, καθώς οι κοινωνικές του συναναστροφές με διάφορες διάσημες προσωπικότητες στο Όμπερσαλτσμπεργκ ήταν συχνό φαινόμενο.

xitler3.jpg

-Μπορεί ως αρχιτέκτονας και ζωγράφος ο Χίτλερ να ήταν μέτριος, η ικανότητα του όμως στην πολιτική και την υποκριτική ήταν για ΟΣΚΑΡ !!! Ο Χίτλερ είχε την απίστευτη ικανότητα να αλλάζει συνεχώς τους ρόλους του σαν ηθοποιός και να υιοθετεί νέους, ανάλογα με την κατάσταση . «‘Η εξωτερική του εμφάνιση μπορεί να μην έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ωστόσο, επάνω στην σκηνή ο Χίτλερ μεταμορφωνόταν σε έναν από τους μεγαλύτερους δημαγωγούς της γερμανικής ιστορίας», υποστηρίζει ο νέος του βιογράφος.

xitler4.jpg

- O Xίτλερ μπορεί να ήταν ένας σπουδαίος ρήτορας και ένας χαρισματικός πολιτικός δημαγωγός, ωστόσο πίσω από την μάσκα του κρυβότανε ένας αδίστακτος και φανατικός δικτάτορας, με τρομακτικές αντισημιτικές διαθέσεις. «Παρά την ευελιξία που τον διέκρινε στο πεδίο της τακτικής, παρέμεινε σταθερός στον "τελικό στόχο", την εξόντωση των Εβραίων», λέει ο Ούλριχ.

Πληροφορίες Deutsche Welle

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top