Αποφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στις Σκουριές

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πολυγύρου

Αποφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στις Σκουριές

Αποφυλακίστηκαν με βο��λευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πολυγύρου, δύο από τους τέσσερις κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, κατηγορούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», στις Σκουριές.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν απολογηθεί τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε ήταν έγκλειστοι στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.

Το δικαστικό συμβούλιο, μετά τη συμπλήρωση του 6μήνου της προσωρινής κράτησης, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να οριστεί η δίκη, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν.

Για το ίδιο περιστατικό είχαν κριθεί προφυλακιστέοι το περασμένο καλοκαίρι άλλοι δύο κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, για τους οποίους θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα αιτήσεις για την άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης.

Συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται 20 άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων αυτό της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης.

Μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί επτά εξ αυτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top