ΣΟΚ: Παιδόφιλος οικογενειάρχης με HIV ασελγούσε σε δεκάδες ανήλικα αγόρια

Τα «ψάρευε» στο ίντερνετ και τα κακοποιούσε με τον συνεργό του

ΣΟΚ: Παιδόφιλος οικογενειάρχης με HIV ασελγούσε σε δεκάδες ανήλικα αγόρια

timthumb_1_0.jpg

Σοκ και φρίκη προκαλεί η είδηση ότι εκατοντάδες αγόρια κινδυνεύουν να έχουν κολλήσει HIV από έναν 53χρονο παιδόφιλο ο οποίος προσέγγιζε τα θύματά του μέσω του ίντερνετ.

Ο 53χρονος Anthonh Marsh ο oποίος έχει τον ιό αλλά και ο 39χρονος συνεργός του, Lee Davis, χρησιμοποιούσαν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Bebo καθώς επίσης και ιστοσελίδες για ομοφυλόφιλους για να «ψαρεύουν» ανυποψίαστα αγόρια.
article-2458463-18B9FD0600000578-209_634x374.jpg
Αφού λοιπόν τα πλησίαζαν online τα έπειθαν να συναντηθούν από κοντά και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά ενώ τραβούσαν και με κάμερα τις αρρωστημένες τους πράξεις.

Τα δύο «τέρατα» που είναι και οικογενειάρχες με παιδιά, ομολόγησαν συνολικά 55 αδικήματα σεξουαλικής φύσεως εναντίον 10 αγοριών ηλικίας από 13 έως 17 ετών από τα εξής μέρη South Yorkshire, East Yorkshire, the North East, North West και Midlands. Μάλιστα τα τέσσερα από τα θύματά τους κακοποιήθηκαν και από τους δύο δράστες.

Να σημειωθεί ότι 17 από θύματά τους έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και μετά από εξετάσεις έχουν βγει αρνητικά στον ιό HIV.

Πάντως αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι σύμφωνα με την αστυνομία τα θύματα είναι πολλά περισσότερα…

Η καταδίκη τους θα ανακοινωθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top