Βελτιώνεται η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα!

ΔΕΙΤΕ πως είναι η ζωή σήμερα- ΒΙΝΤΕΟ

Βελτιώ��εται η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα!

​Αισθητά βελτιωμένη είναι σήμερα η ζωή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, που για χρόνια, λόγω των παράνομων μεταναστών που είχαν στρατοπεδεύσει στην παιδική χαρά αλλά και της αυξημένης εγκληματικότητας, η ζωή ήταν αφόρητη για τους κατοίκους.

Μια κατάσταση που εκμεταλλεύθηκε η Χρυσή Αυγή για να εδραιώσει την παρουσία της στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτές οι εικόνες βίας με πρωταγωνιστές οργανωμένα μέλη Χρυσής Αυγής που επιχειρούσαν να εκδιώξουν παράνομους Αφγανούς μετανάστες από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ήταν ουσιαστικά ο δούρειος ίππος για να εισχωρήσει η οργάνωση στα λαϊκά στρώματα του κέντρου της Αθήνας, που απεγνωσμένα τότε ζητούσαν βοήθεια από το κράτος να επέμβει.

Με τα πολλά, η παιδική χαρά όπου είχαν στρατοπεδεύσει οι παράνομοι μετανάστες, τελικά έκλεισε.

Οι Αφγανοί μεταφέρθηκαν αλλού, αλλά η Χρυσή Αυγή, αν και ουσιαστικά αποχώρησε μαζί με τους μετανάστες, ωστόσο είχε ήδη προλάβει να εδραιώσει την παρουσία της στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα η ζωή στον Άγιο Παντελεήμονα, δείχνει να επιστρέφει πλέον σε πιο ήρεμους ρυθμούς, αν και ο φόβος εξακολουθεί να υπάρχει.

Οι περιπολίες της αστυνομίας είναι συνεχείς ενώ οι καταστηματάρχες άρχισαν πλέον να βλέπουν, όπως λένε, όλο και περισσότερους Έλληνες να βγαίνουν για βόλτα στην πλατεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top