Γείτονες στο Καστρί είναι το ζεύγος Νικόλαος-Τατιάνα με τον Γιώργο Παπανδρέου!

«Κάθε φορά που τυγχάνει να συναντιούνται, χαιρετάει ο ένας τον άλλον»

Γείτονες στο Καστρί είναι το ζεύγος Νικόλαος-Τατιάνα με τον Γιώργο Παπανδρέου!

​Κι όμως όσο οξύμωρο και αν ακούγεται ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και η γυναίκα του, Τατιάνα είναι γείτονες με την οικογένεια Παπανδρέου στο Καστρί...

Σίγουρα σε περασμένες φορτισμένες ιστορικά εποχές θα ήταν αδιανόητο κάτι τέτοιο κι όμως σήμερα αυτές οι δυο οικογένειες μένουν στο ίδιο συγκρότημα.

f5.jpg
Το ζευγάρι νοίκιασε το πολυτελές διαμέρισμα από τη Σοφία Παπανδρέου και θα είναι στο εξής γείτονες του Γιώργου Παπανδρέου όπου διαμένει στην ιστορική βίλα «Γαλήνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικόπεδο των 5,5 στρεμμάτων με την ημιτριώροφη οικοδομή που είχε κληρονομήσει από τον παππού της η Σοφία, είχε δοθεί αντιπαροχή πριν από επτά περίπου χρόνια στην κατασκευαστική εταιρεία του αρχιτέκτονα Δημήτρη Αγιοστρατίτη - παραχωρώντας της μάλιστα το 50%.

f2.jpg
Μέσα σε αυτό το οικόπεδο, δημιουργήθηκε ένα συγκρότημα που αποτελείται από δύο κτίρια, το καθένα από τα οποία διαθέτει τέσσερις κατοικίες, από 140 έως 300 τ.μ., ενώ κάποιες από αυτές εκτός από πισίνες διαθέτουν ακόμα και τζακούζι στις βεράντες τους.

Βάσει λοιπόν της συμφωνίας που είχαν από κοινού υπογράψει, το ένα κτίριο κράτησε η Σοφία Παπανδρέου, το οποίο και εκμεταλλεύεται εξ ολοκλήρου (κάποιες μεζονέτες πουλήθηκαν, ενώ άλλες τις νοικιάζει) και το άλλο ανήκει στον αρχιτέκτονα που ανέλαβε το χτίσιμο των ακινήτων στο οικόπεδο. Τμήμα μάλιστα αυτού του οικοπέδου και συγκεκριμένα η «Κατοικία ΙΙ» ανήκει στον Γιώργο Παπανδρέου.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 1990, όταν η Σοφία Παπανδρέου χώρισε το οικόπεδο των 5,5 στρεμμάτων σε τέσσερα τμήματα, ένα μεγάλο και τρία μικρότερα, τα οποία στο συμβόλαιο αναφέρονται ως «Κατοικία Ι», «Κατοικία ΙΙ», «Κατοικία ΙΙΙ» και «Κατοικία IV», πούλησε στον αδελφό της το δεύτερο κομμάτι της έκτασης αντί του ποσού των 4.300.000 δραχμών.

Το πρόσωπο που μεσολάβησε ώστε το πριγκιπικό ζευγάρι να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι ήταν ο κουμπάρος και στενός του φίλος τους, Νάσος Θανόπουλος, τραπεζίτης, γόνος της γνωστής οικογένειας με τα ομώνυμα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, «ο Νικόλαος είχε πληροφορηθεί για τον γείτονά του από την πρώτη στιγμή, όμως ουδέποτε έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του» και το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Κάθε φορά που τυγχάνει να συναντιούνται, χαιρετάει ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top