Στο «μικροσκόπιο» η Χρυσή Αυγή- 15 βουλευτές της στο στόχαστρο της δικαιοσύνης!

Εμπλοκή σε ναρκωτικά και όπλα

Στο «μικροσκόπιο» η Χρυσή Αυγή- 15 βουλευτές της στο στόχαστρο της δικαιοσύνης!

​Την πιθανή εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και την χρήση κλεμμένου αυτοκινήτου από βουλευτή της Χρυσής Αυγής εξετάζει η αστυνομία.

Την ίδια στιγμή περιμένει άδεια από τις δικαστικές αρχές για να οδηγηθούν και να υποδείξουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες τους χώρους εκπαίδευσης των μελών της Χρυσής Αυγής στο πεδίο βολής στο Χαϊδάρι, τον Ασπρόπυργο αλλά και τους χώρους που φαίνεται ότι έκρυβαν παράνομο οπλισμό.

"ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ"

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όροφο κτιρίου στον Πειραιά όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής γίνονταν ...φροντιστήρια από βουλευτές της σε εμπλεκομένους στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μάλιστα ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι αυτό έγινε από την Χρυσή Αυγή "προκειμένου να αλληλοκαλυφθούν και να μην εκθέσουν το κόμμα".

"ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΡΑΝ"

Όμως οι καταγγελίες για άγριους ξυλοδαρμούς αλλά και απειλές κατά αλλοδαπών από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει και ένα κλεμμένο τζιπ με το οποίο φαίνεται ότι έκανε βόλτες βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τα στοιχεία που εξετάζει η αστυνομία όπως αναφέρει η εφημερίδα μιλούν και για πιθανή εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπόθεση ναρκωτικών.

Οι πληροφορίες αφορούν διακίνηση αλλά και χρήση κοκαΐνης σε μπαρ σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας, κάτι που είχε αναστατώσει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης ιδιαίτερα μετά την αναφορά του ονόματος στην υπόθεση "περιφερειακού" βουλευτή.

Την ίδια στιγμή στο στόχαστρο έχει μπει και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής για πιθανή συμμετοχή με τον συλληφθέντα βουλευτή Γιάννη Λαγό σε παράνομες ενέργειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top