Μαζιώτης-Ρούπα: εμφανίστηκαν οι καταζητούμενοι και έγραψαν επιστολή για την δολοφονία Φύσσα!

Είναι το έκτο κείμενο που αναρτούν οι αντιεξουσιαστές στο διαδίκτυο

Μαζιώτης-Ρούπα: εμφανίστηκαν οι καταζητούμενοι και έγραψαν επιστολή για την δολοφονία Φύσσα!

​Αν και εδώ και 1,5 χρόνο είναι καταζητούμενοι, ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα, έγραψαν ένα κείμενο για τη Χρυσή Αυγή και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το ανήρτησα�� σε αντιεξουσιαστικό site.

«Η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη είναι η πρώτη πολιτική δολοφονία των φασιστών μετά τη χούντα των συνταγματαρχών. Η δολοφονία αυτή σηματοδοτεί την επισφράγιση ενός εμφυλίου που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και που μέχρι σήμερα είχε τον χαρακτήρα της ανεμπόδιστης εγκληματικής δράσης των χρυσαυγιτών στους δρόμους των πόλεων με επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολιτικών τους αντιπάλων, με δολοφονίες μεταναστών όπως του Μπαμπακάρ Ντιάε και Σαχζάντ Λουκμάν και με άλλες που δεν έχουν επίσημα αποδοθεί στη Χρυσή Αυγή, με εξαφανίσεις μεταναστών, με τραμπουκισμούς, απειλές, τρομοκρατία στους δρόμους, τα σχολεία, τις λαϊκές αγορές, τα νοσοκομεία, τους παιδικούς σταθμούς…», αναφέρουν.

Το ζευγάρι συνεχίζει λέγοντας: «Οι χρυσαυγίτες παρέλαυναν στους δρόμους λαϊκών συνοικιών τραγουδώντας φασιστικά εμβατήρια ανενόχλητοι, ξυπνώντας μνήμες από την περίοδο της κατοχής από τους ναζί. Δήλωναν δημοσίως την προοπτική των δολοφονιών αριστερών, κομμουνιστών, αναρχικών, τις οποίες διαμήνυαν δια στόματος και του αρχηγού τους, χωρίς καμία απάντηση, χωρίς κόστος.»

Να σημειωθεί μάλιστα ότι αυτό είναι το έκτο κείμενο που αναρτούν οι αντιεξουσιαστές στο διαδίκτυο από τη στιγμή της εξαφάνισής τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top