"Έμφραγμα" στην Υγεία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε οκτώ νοσοκομεία της Αττικής

Πραγματοποιούν πορεία προς της Βουλή-Επίσχεση και από ιδιωτικές κλινικές

"Έμφραγμα" στην Υγεία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε οκτώ νοσοκομεία της Αττικής

Πρώτη ανάρτηση: 11/10/2013 08:35​

Στην εντατική βρίσκεται σήμερα Παρασκευή ο χώρος της Υγείας καθώς εργαζόμενοι σε οκτώ νοσοκομεία της Αττικής προχωρούν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις τμημάτων νοσοκομείων και τις διαθεσιμότητες υγειονομικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, τα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Πολυκλινική», «Αγία Βαρβάρα», «Άγιος Σάββας», «Πατησίων», «Αμαλία Φλέμινγκ» και το πρώην «7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ» κάνουν στάση εργασίας από τις 7-11.

��ι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις 9 στην πλατεία Μαβίλη και αυτήν την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.


Όπως σας γράψμαμε από το star.gr, στις 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και στις 12 συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

Στην στάση εργασίας της Παρασκευής θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ οι ειδικευόμενοι γιατροί του ίδιου νοσοκομείου συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, ζητώντας την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων εφημεριών και υπερωριών σε γιατρούς και λοιπό προσωπικό.

Τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προχωρούν και οι ιδιωτικές κλινικές από τις 29 Οκτωβρίου.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top