Δριμύ κατηγορώ της κοπέλας του Φύσσα: «Αν οι αστυνομικοί βοηθούσαν,ο Παύλος θα ήταν ζωντανός»

«Κανείς δεν προσπάθησε ν΄αποτρέψει τον Ρουπακιά» λέει η Χρύσα (VIDEO)

Δριμύ και απόλυτο κατηγορώ, απευθύνει η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, στους αστυνομικούς που βρέθηκαν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, στο σημείο όπου μαχαιρώθηκε ο Παύλος Φύσσας, από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Η Χρύσα που ήταν παρούσα από την αρχή μέχρι το τέλος, λέει πως με το που βγήκαν από την καφετέρια όπου έβλεπαν τον αγώνα του Ολυμπιακού, άρχισαν να μαζεύονται από το πουθενά πολλά άτομα:

«Αυτοί θέλανε να κάνουν αυτό που κάνανε προφανώς. Ήμουν εγώ με τον Παύλο και ένα φίλο μας, και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήρθαν να μας βρουν και κάποιοι άλλοι φίλοι μας για να δούμε μαζί τον αγώνα. Εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι. Όλο αυτό δημιουργήθηκε έξω. Στην αρχή ήταν λίγα άτομα. Μετά από λίγο ξαφνικά, μαζευτήκανε πολλοί. Δεν έγινε συμπλοκή και δεν παίχτηκαν μπουνιές. Δεν είδα τον Ρουπακιά να φτάνει. Έγινε πολύ γρήγορα. Όταν μαζεύτηκαν στο χώρο αυτοί οι άνθρωποι κι εγώ με την παρέα μου και τον Παύλο θέλαμε να πάμε σπίτι, εμφανίστηκαν από το πουθενά οι ΔΙΑΣ. Γύρω στις 4-5 μηχανές».

  • Σύμφωνα με τη Χρύσα, στο σημείο υπήρχαν 8 αστυνομικοί ΠΡΙΝ το μαχαίρωμα. Στην ερώτηση για το αν σήκωσαν τα χέρια ψηλά, απαντά:

«Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Είμαι απόλυτα ξεκάθαρη γι΄αυτό. Δεν βοήθησαν όταν τους το ζήτησα. Αργήσανε να βοηθήσουν. Ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί ν΄αντιληφθεί εύκολα πως οι Χρυσαυγίτες ήταν απειλητικοί. Οι αστυνομικοί που ήταν εκεί, για να μην κάνουν κάτι μάλλον δεν το κατάλαβαν. Αν κάποιος είχε αποτρέψει τον Ρουπακιά με το μαχαίρι, ο Παύλος θα ήταν ζωντανός τώρα. Κανείς δεν προσπάθησε να τον αποτρέψει».

Κάποια στιγμή όπως λέει, «με άκουσε μια από τους αστυνομικούς και κατάφερε να τρέξει να προλάβει να τον πιάσει πριν φύγει».

Για να καταλήξει, πως όση ώρα κρατούσε τον χτυπημένο σύντροφο της στα χέρια της, πεσμένο στην άκρη του πεζοδρομίου, «δεν είχα καταλάβει πως ο Παύλος ήταν τόσο σοβαρά. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, μου μιλούσε. Νόμιζα πως απλά τον χτύπησε. Δεν είχε και πολλά αίματα. Όταν πια ήρθε το ασθενοφόρο, ήταν αργά. Άργησε 20-25 λεπτά».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.