Χειροπέδες σε 30χρονο ειδικό φρουρό που ξυλοκόπησε 22χρονη!

Την κρατούσε σπίτι και την κακοποιούσε - Δείτε τι κατήγγειλε η κοπέλα

Χειροπέδες σε 30χρονο ειδικό φρουρό που ξυλοκόπησε 22χρονη!

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 30χρονος ειδικός φρουρός σε υπηρεσία της Αττικής, ο οποίος απείλησε και ξυλοκόπησε άγρια 22χρονη και μετά την μετέφερε στο σπίτι του και την κράτησε παρά την θέληση της!

Την καταγγελία έκανε η ίδια η κοπέλα στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα κατήγγειλε ότι την απείλησε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία. Στη συνέχεια, την μετέφερε στην οικία του, όπου την κατακράτησε παρά τη θέλησή της μέχρι το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, ασκώντας και πάλι σωματική βία, ενώ έσπασε το κινητό της, το οποίο είχε αποσπάσει νωρίτερα από την κατοχή της, για να το ερευνήσει.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, από τον περασμένο Ιούλιο, ο 30χρονος είχε χειροδικήσει επανειλημμένα σε βάρος της 22χρονης, ενώ απειλούσε συστηματικά τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και συγγενικού της προσώπου, προκαλούσε διάφορες φθορές σε πράγματα της και στα τέλη του Σεπτεμβρίου την είχε κατακρατήσει και πάλι παράνομα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

ξιφίδιο, με μήκος λάμας 25 εκ., το οποίο έφερε έμβλημα με σβάστικα

φωτογραφική μηχανή

φορητός Η/Υ, με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Ο άντρας, ο οποίος φαίνεται να έχει υποβάλλει και ελλιπείς φορολογικές δηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top