Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στην Ελλάδα τα iphone 5s και 5c!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο νέα μοντέλα της εταιρίας

Από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έρχονται και στην Ελλάδα τα δύο νέα μοντέλα iphone 5s και 5c.

Όπως σας είχαμε πει, πρόκειται για τα δύο νέα μοντέλα της εταιρίας, το ένα είναι η ακριβή έκδοση και το άλλο πιο φθηνή.

Το «οικονομικό» 5c διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν δημοφιλές το iPhone 5, και καλύπτεται από ένα ενιαίο κάλυμμα στο πίσω μέρος και τα πλάγιά του, ενώ χαρακτηρίζεται από πολυχρωμία σε κάθε επίπεδο, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και software, όπως είχε πει στην παρουσίαση ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ.

colorware-iphone-5-xl_1.jpg

Η πιο ακριβή έκδοση, το iPhone 5s διαθέτει μία οθόνη 4 ιντσών 1136x640 και Lightning connector. Στο εσωτερικό του διαθέτει το Α7, ένα SoC (system on a chip) «κατηγορίας desktop», στα 64 bit, με αυξη��ένη κατά πολύ απόδοση έναντι του A6 του iPhone 5.

Όσον αφορά την CPU performance, είναι πολύ ανώτερη αυτής του προκατόχου του, ενώ το τηλέφωνο υποστηρίζει OpenGL ES 3.0- σύμφωνα με την Apple, το iPhone 5s είναι 56 φορές ταχύτερο όσον αφορά τον τομέα των γραφικών από το αρχικό iPhone που είχε κυκλοφορήσει πριν από έξι χρόνια.

iphone-5s-shop-le-monde-edit.jpg

O A7 συγκεντρώνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο transistors σε ένα τσιπ 102 χιλιοστών. Επίσης, το 5s διαθέτει έναν «motion co-processor», ονόματι Μ7, που επιτρέπει τη διαχείριση δεδομένων από τους αισθητήρες του χωρίς να χρειάζεται να «ξυπνήσει» το ίδιο το τηλέφωνο- το εν λόγω τσιπ «στοχεύει» περισσότερο σε εφαρμογές fitness.

οκοκ.jpg

Το τηλέφωνο κυκλοφορεί σε μαύρο και άσπρο χρώμα, με την εταιρεία να προσθέτει την επιλογή χρυσού (ή «σαμπανιζέ»). Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο νέα μοντέλα της Apple εδώ.

Πόσο θα πωλούνται

Με βάση τα στοιχεία από άλλες αγορές στην Ευρώπη, όπου έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα, χωρίς συμβόλαιο, το iPhone 5C πωλείται 599 ευρώ (16GB) και στα 699 ευρώ για την έκδοση 32GB. Ομοίως, χωρίς συμβόλαιο, στην Ευρώπη το iPhone 5S πωλείται στα €699 (16GB, όσο το «μεγάλο» iPhone 5C), €799 (32GB) και € 899 (64GB). Στην Ελλάδα οι τιμές αναμένονται υψηλότερες, κρίνοντας από το παρελθόν (η τιμή του μεγαλύτερου μοντέλου iPhone 5 έφτανε τα 979 ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top