Ανατριχιάζει η μάνα τριών παιδιών που έσφαξε την πεθερά της με 68 μαχαιριές!

Ξεσπά από την φυλακή-Μεγαλώνει την 2,5 ετών κόρη της πίσω από τα κάγκελα

Ανατριχιάζει η μάνα τριών παιδιών που έσφαξε την πεθερά της με 68 μαχαιριές!

Η υπόθεση της δολοφονίας μιας 59χρονης από τα χέρια της ίδιας της νύφης στη Χαλκιδική τον Ιανουάριο του 2012 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, η 33χρονη σήμερα γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών είχε σκοτώσει την πεθερά της με 68 μαχαιριές.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής και όχι εκ προθέσεως.

Ο σύζυγός της Αντώνης, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει παρά τον χαμό της μητέρας του!

«Η μητέρα μου έλεγε συνεχώς ότι τα παιδιά δεν είναι δικά μου, όμως ποτέ η γυναίκα μου δεν είχε δώσει δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Η γυναίκα μου είχε σε υψηλή εκτίμηση την αξιοπρέπειά της και το ήθος! Αυτό ήταν που την στεναχωρούσε και την πείραζε!

Εγώ της έλεγα συνέχεια να κάνει υπομονή!» είχε δηλώσει ο σύζυγός της Αντώνης ο οποίος είχε αποκαλύψει για τη μοιραία μέρα τα εξής: «Εκείνη την ημέρα η γυναίκα μου θα πήγαινε τον γιο μου σχολείο και μετά θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη στη γυναικολόγο γιατί νομίζαμε ότι μπορεί να ήταν έγκυος, επειδή κάναμε προσπάθειες και για τέταρτο παιδί! Η μητέρα μου τότε άρχισε να της φωνάζει και να της λέει: ‘’Πάλι θα κάνετε μωρό, Ποιανού είναι αυτό το μωρό;’’ και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς! Εν τω μεταξύ αποδείχθηκε στο δικαστήριο ότι η γυναίκα μου δέχθηκε επίθεση αφού ήταν σκισμένο το ρούχο της και είχε και μια ουλή!»

Τώρα, μήνες μετά το τραγικό περιστατικό, η σύζυγος του Αντώνη και δολοφόνος της μητέρας του, η οποία είναι κλεισμένη στη φυλακή μεγαλώνοντας την 2,5 ετών κόρη της (μέχρι πρότινος είχε και την 3,5 ετών κόρη της μαζί της) ξεσπά σε μια συνέντευξη-κόλαφος.

«Η πεθερά μου μου είχε φάει τα σωθικά. Αμφισβητούσε συνεχώς τα παιδιά μου και ζητούσε DNA. Ακόμα και μπροστά στα παιδιά μου τα αποκαλούσε μπαστ*ρδ* και εμένα η καρδιά μου μάτωνε, πονούσα αλλά δεν μιλούσα και τα έπαιρνα αγκαλιά
Μου έλεγε πως δεν κάνω τίποτα, πως είμαι τεμπέλα ενώ δούλευα σκληρά, σαν σκυλί σε όλες μου τις εγκυμοσύνες
Ότι και να έκανα με ταπείνωνε πάντα με τον χειρότερο τρόπο ενώ εγώ προσπαθούσα να είμαστε καλά.
Από την πρώτη στιγμή ήθελε να με χωρίσει από τον άντρα μου.

Τον τελευταίο καιρό όμως τα πηγαίναμε πολύ καλά… με έκανε να νιώθω φίλη της.» τονίζει και αναφέρει για τη μοιραία μέρα της δολοφονίας:

«Πήγα στο σπίτι της να της πω ότι θα πάω Θεσσαλονίκη στον γυναικολόγο αν θέλει κάτι. Γιατί εάν δεν της λέγαμε ότι θα πάμ�� Θεσσαλονίκη ή ότι θα πάμε για ψώνια παρεξηγιόταν. Και μου λέει, εφόσον της είπα ότι θα πάω στο γυναικολόγο, "καλά πάλι έγκυος είσαι;"

Ξαφνικά αγρίεψε και άρχισε να με βρίζει. “Πόσα μπαστ*ρδ* θα μας κουβαλήσεις εδώ μέσα παλιοφλωρινιώτισσα”.

Kαι της λέω "πώς μιλάς έτσι, φτάνει σε βαρέθηκα, δεν μπορώ άλλο να σε ακούω."


Τότε μου απάντησε “τώρα είναι που δεν γλυτώνεις, θα σε σκοτώσω…”. Με έβριζε πολύ χυδαία. Τότε πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο της κουζίνας και προσπάθησε να με χτυπήσει. Σοκαρισμένη εγώ φοβήθηκα, πήρα κι εγώ και μετά θόλωσα και δεν θυμάμαι τι έγινε.»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top