Αποκλειστικά στο Star: Η διοικήτρια του "Σωτηρία" μιλάει για την εκβίαση από τον συνδικαλιστή!

"Μου ζήτησε 50.000 ευρώ" - Τι λέει ο δικηγόρος του

Αποκλειστικά στο Star: Η διοικήτρια του "Σωτηρία" μιλάει για την εκβίαση από τον συνδικαλιστή!

Καρέ καρέ για το πώς εκβιάστηκε από τον πρόεδρο των συνδικαλιστών των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» για να του δώσει 50.000 ευρώ περιέγραψε η διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Καρρά μιλώντας στο STAR και στην εκπομπή της κ. Τ. Στεφανίδου.

Όπως είπε, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να παραχωρήσει ένα ερειπωμένο κτίριο, που στεγάζεται στον χώρο του νοσοκομείο στην Ακαδημία Αθηνών, προκειμένου να γίνουν κάποια ερευνητικά προγράμματα, τα οποία θα είχαν ως στόχο μελλοντικά να βοηθήσουν συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας.

«Οι εργαζόμενοι αντιδρούσαν κάνοντας λόγω για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», εξήγησε και πρόσθεσε ότι άρχισαν να μιλούν για ανταποδοτικά ανταλλάγματα.

«Τότε τους είπαμε ότι θα διαπραγματευτούμε και μάλιστα σκληρά για τα ανταποδοτικά ανταλλάγματα και άρχισαν να ακούγονται φωνές που έλεγαν για ανταποδοτικά ανταλλάγματα που αφορούν τον σύλλογο των εργαζομένων», είπε.

Καλέσαμε με τον αναπληρωτή διοικητή τον πρόεδρο των συνδικαλιστών στο γραφείο να τον ρωτήσουμε αν τα χρήματα που ζητούσαν είναι για το σωματείο και μας είπε ότι τα χρήματα ήταν για «λάδωμα» ορισμένων συνδικαλιστών, προκειμένου να σταματήσουν οι αντιδράσεις, υπογράμμισε ακόμα.

Στην συνέχεια η κ. Καρρά πήγε στον υπουργό Υγείας, συνομίλησε με τον υπουργό και μετά κατέθεσε ενόρκως την μαρτυρία της.

«Μετά έγιναν δύο συναντήσεις στο γραφείο μου με τον πρόεδρο των εργαζομένων, στις οποίες καταγράφηκαν οι συνομιλίες και μετά ήρθε σπίτι μου να πάρει τα χρήματα», κατέληξε.

Δικηγόρος συλληφθέντα συνδικαλιστή: «Τα λεφτά ήταν για το σωματείο»

Στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου παρενέβη τηλεφωνικώς ο δικηγόρος του συλληφθέντα συνδικαλιστή, ο οποίος επέμεινε ότι ο πελάτης του ήθελε να δώσει τα χρήματα στο σωματείο.

Επίσης, υπογράμμισε ότι τα γκλομπ και τα όπλα ήταν σπίτι του επειδή ήταν φρουρός ασφαλείας στο νοσοκομείο και είχε εκπαιδευτεί από την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top