Στον ανακριτή ο απόστρατος πρόσωπο- κλειδί για τη δολοφονία Φύσσα

Τι είπε στην συμπληρωματική απολογία

Στον ανακριτή ο απόστρατος πρόσωπο- κλειδί για τη δολοφονία Φύσσα

Πρώτη ανάρτηση: 08/10/2013 10:23

Στον ανακριτή προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία οδηγήθηκε την Τρίτη το πρωί ο απόστρατος προφυλακισμένος 37χρονος Χρυσαυγίτης, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο- κλειδί για την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα.

Το καινούργιο στοιχείο που είπε ήταν ότι: «Αρνούμαι ότι εντάχθηκα σε εγκληματική οργάνωση. Δεν έχω συμμετάσχει σε καμία παράνομη πράξη».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους δικηγόρους πρόκειται να υποβάλει την Τετάρτη αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης. Εκεί θα καταθέσει την δική του άποψη για το τι συνέβη ακριβώς το βράδυ της δολ��φονίας του Παύλου Φύσσα.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο 37χρονος ήταν στην ίδια καφετέρια με 34χρονο ράπερ, το βράδυ του φόνου.

Μάλιστα, η σημερινή επάνοδός του ενώπιον του ανακριτή θεωρείται σημαντική εξέλιξη, καθώς φέρεται να κινητοποίησε τα «Τάγματα Εφόδου» πριν τη δολοφονία.

Βάσει των καταγεγραμμένων κλήσεων - που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του- ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκομένους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.

Σημειώνεται ότι την συμπληρωματική κατάθεση ζήτησε ο ίδιος όταν ανακοινώθηκε η προφυλάκισή του.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο είχε δώσει μια απολογία, αποστασιοποιημένος από τα πράγματα.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top