Κούγιας για Σταμάτη: Είναι η χαζούλα της υπόθεσης

"Δεν μπορεί να επιστρέψει τίποτα γιατί δεν έχει αποκτήσει τίποτα"

Κούγιας για Σταμάτη: Είναι η χαζούλα της υπόθεσης

«Χαζούλα της υπόθεσης» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τη Βίκυ Σταμάτη, σε μια τελευταία προσπάθεια να πείσει το δικαστήριο για την αθωότητά της.

«Η μόνη που δεν μπορεί να επιστρέψει τίποτα είναι η κα Σταμάτη γιατί δεν έχει αποκτήσει τίποτα. Το σπίτι που την κατηγορούν ότι είναι δικό της δεν είναι δικό της γιατί ανήκει σε τράπεζα. Η κ. Τσοχατζοπούλου δεν απέκτησε ποτέ κανένα ακίνητο. Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν την άγνοιά της, είναι η χαζούλα της υπόθεσης. Είναι άσχετη με την δράση της εγκληματικής ομάδας. Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ούτε συναναστράφηκε με κανέναν εκ των κατηγορουμένων εκτός του συζύγου και του αδελφού της; Η ποινή των 10 έως 20 ετών είναι καταστροφική και άδικη για την Βίκυ Σταμάτη», τόνισε ο κ. Κούγιας.

Επίσης ζήτησε τη θεωρία της αναλογικότητας για την τιμωρία των κατηγορουμένων. «Με την αναγνώριση του ελαφρυντικού, έχετε την δυνατό��ητα να αναγνωρίσετε την κα Σταμάτη όχι σαν μια κατ' επάγγελμα καταχραστή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε δε ότι θεωρεί τον κ. Ζήγρα ως βασικό κατηγορούμενο και ένοχο, ο οποίος ως ταυτισμένος με τον κ. Τσοχατζόπουλο, κινούσε όλα τα νήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top