Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με φακελάκι 50.000 ευρώ εργαζόμενος νοσοκομείου!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ συλλαμβάνεται συνδικαλιστής-Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα

​Πρώτη ανάρτηση: 07/10/2013 16:45

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ένας συνδικαλιστής εργαζόμενος νοσοκομείου να παίρνει φακελάκι! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδικαλιστής του νοσοκομείου Σωτηρία ζήτησε από την διευθύντρια του νοσοκομείου 50.000 ευρώ για να σταματήσει τις κινητοποιήσεις! Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά.

Το απόγευμα έγινε έκτακτη συνέντευξη τύπου, όπου ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκανε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός, η διευθύντρια του Σωτηρία ήθελε να υπογράψει σύμβαση με το Ίδρυμα Βιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών προκειμένου να παραχωρηθεί τμήμα του νοσοκομείου για να γίνονται οι έρευνες για τα γενόσημα φάρμακα.

Όμως η απόπειρα να υπογράψει τη σχετική σύμβαση σταμάτησε μετά από κατάληψη των γραφείων της από τους εργαζομένους του νοσοκομείου!
Τότε ο εν λόγω συνδικαλιστής της είπε ότι: «θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιδράσεις εάν και εσείς φροντίζατε να μας δώσετε μερικά από τα χρήματα που θα κερδίσει το νοσοκομείο από αυτή την υπόθεση!»

Η ίδια η διευθύντρια του νοσοκομείου τα κατήγγειλε όλα αυτά στον ίδιο τον υπουργό Υγείας και τότε εκείνος, όπως είπε, επικοινώνησε με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξεως, κύριο Δένδια και του ζήτησε να οργανώσουν μια επιχείρηση για τη σύλληψη του συγκεκριμένου κυρίου!

Η επιχείρηση κράτησε όλο αυτό το διάστημα με επανειλημμένες μαγνητοσκοπήσε��ς και ηχογραφήσεις όλων των σχετικών συζητήσεων!

Έτσι ο συνδικαλιστής το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς έβγαινε από το σπίτι της διευθύντριας και με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών και την επικείμενη σύλληψή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό.

Σε έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


πιστόλι μάρκας WALTRO - Mod 85 τύπου compat , διαμετρήματος 9 m , με γεμιστήρα,

δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες,

σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ,

κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας BERETTA 12 cal και

μαγνητόφωνο καταγραφής ήχου.

Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα προσαχθεί την Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.