Ανοιχτός πόλεμος ΠΑΜΕ-Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

Τι λέει μέλος του ΠΑΜΕ στο Star για το μοιραίο βράδυ στις 12/9

Ανοιχτός πόλεμος ΠΑΜΕ-Χρυσής Αυγής στο Πέραμα
Ο πυρηνάρχης της τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που είχε το γενικό κουμάντο κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε συνδικαλιστές και μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους.

«Συστήθηκε κατ΄αρχάς. Είπε το όνομά του. Εκεί το άκουσα για πρώτη φορά. Την ώρα που ήρθαν και μας μπλοκάρανε ότι εδώ κουμάντο κάνει η Χρυσή Αυγή. Ήταν επικεφαλής της δράσης, έτσι ακριβώς το είπανε» είπε στο Star ο Παναγιώτης Γκούτης, μέλος του ΠΑΜΕ και πρόσθεσε «Φορούσαν όλοι μαύρες μπλούζες με τα σήματα της Χρυσής Αυγής. Άλλοι κρατούσαν ρόπαλα και άλλοι γάντζους με καρφιά. Ο πυρηνάρχης της τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα είχε το ρόλο του επικεφαλής. Αρχικά απειλούσε, έβριζε και μετά έκαναν το ντου.»

Για το επεισόδι�� και τον τραυματισμό εννέα συνδικαλιστών θα απολογηθούν στις 11 Οκτωβρίου ο πυρηνάρχης του Περάματος, που αύριο θα απολογηθεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τρία ακόμη άτομα.

Εντωμεταξύ, ο πόλεμος μεταξύ ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής στο Πέραμα έχει ξεσπάσει για το σωματείο που θέλει να φτιάξει η Χρυσή Αυγή στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Για το λόγο αυτό τον περασμένο Αύγουστο είχαν πάει εκεί τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα φέρεται να είπε στον ανακριτή ο Νίκος Μίχος.

Να σημειωθεί ότι ο πυρηνάρχης του Περάματος είχε κατηγορηθεί και για τον ξυλοδαρμό Αιγύπτιων ψαράδων. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top