Στοιχεία-φωτιά από 3 νέους προστατευόμενους μάρτυρες για την ηγεσία της ΧΑ

Κατάθεση-σοκ για εντολή να δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας!

Πρώτη ανάρτηση: 06/10/2013 20:00

Στοιχεία φωτιά για τη Χρυσή Αυγή κατέθεσαν τρείς νέοι προστατευόμενοι μάρτυρες , κάποιοι κλαίγοντας και τρέμοντας στους ανακριτές, νύχτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Καταγγέλλουν πως υπήρχε εντολή δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και δίνουν στοιχεία για 2 ακόμα βουλευτές.

Πραγματικό σοκ όμως προκαλεί νέα κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα του μαρτυρα Γ, που έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με αυτή, η εντολή ήταν σαφής : να δολοφονήσουν τον Παύλο Φύσσα όπου τον βρουν, ισχυρίζεται ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας στον ανακριτή, δίνοντας ονόματα βουλευτών για το ποιοι είχαν δώσει την εντολή και ποιοι την είχαν εγκρίνει.

Σύμφωνα με την κατάθεση του στόχος εδώ και πολύ καιρό είχε γίνει ο Παύλος Φύσσας. Τον είχαν βάλει στο μάτι και ήθελαν όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας να τον βγάλουν από τη μέση! Η εντολή στα τάγματα εφόδου είχε δοθεί όπως υποστηρίζει από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό καιρό πριν την βραδιά της δολοφονίας. Την εντολή γνώριζε κατά το μάρτυρα ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώ την τελική έγκριση είχε δώσει ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιακος.

Στον ανακριτή καταθέτει εκ νέου την Τρίτη ο κατηγορούμενος που ήταν στην ιδία καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα τη βραδιά του φόνου. Από το κινητό του φαίνεται ότι ήταν αυτός που ειδοποίησε να πάνε στην περιοχή οι υπόλοιποι και ουσιαστικά όπως υποστηρίζει η κοπέλα του Παύλου Φυσσα να του στήσουν ενέδρα.

Κάτω μάλιστα από αυτές τις συνθήκες προγραμματίσθηκε νέα κατάθεση του υπόδικου για τον φόνο του Π. Φύσσα Ρουπακιά την Πέμπτη, όπως μετέδωσε αποκλειστικά το δελτίο ειδήσεων του Star.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ REAL NEWS : ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ 7 ΜΕ 8 ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΑΣ 35 ΜΕ 40 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΥΣΩΜΟΙ,ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟ�� ΟΧΙ .ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ .

Μετά την ειδοποίηση ότι ο Παύλος Φυσσας είναι σε καφετέρια στο Κερατσίνι τα τηλέφωνα Χρυσαυγιτων παίρνουν φωτιά. Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιώργος Ρουπακιάς. Μόνο που αυτοί που μίλησαν ακόμη και με τον πυρηναρχη της Νίκαιας στους ανακριτές έπαθαν αμνησία και ξέχασαν με ποιον μιλούσαν ακόμη και με ποιον ήταν τη βραδιά του φόνου

Σ.Σ.: ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΗΛΙΑΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

Άλλος κατηγορούμενος στ��ν κατάθεση του προσπαθεί να αιτιολογήσει γιατί τον πήρε τηλέφωνο η ανθυπαστυνόμος που έχει ήδη προφυλακιστεί καθώς μεταξύ άλλων ειδοποιούσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής για τις κινήσεις της αστυνομίας

Λ.Τ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Η κα ΠΟΠΟΡΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.Ο Α.Μ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Κ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι περισσότεροι στις καταθέσεις τους υποστηρίζουν ότι αφορμή για τις συνομιλίες τους ήταν ο σχολιασμός του αγώνα ...Κάποιοι μάλιστα μιλούν μεταξύ τους 7 φορές μέσα σε διάστημα μισής ώρας και συμπτωματικά ακριβώς πριν και μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σ.Σ 7 ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ Α. ΑΠΟ 23:52 ΩΣ ΚΑΙ 00:27 :

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΛΠ.

Ακόμα και κλήσεις κατά λάθος έγιναν όπως υποστηρίζει άλλος κατηγορούμενος στον Γιώργο Ρουπακιά μόλις είχε σκοτώσει τον Παύλο Φυσσα

Γ.Σ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙ��Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΧΑ ΣΤΙΣ 23:30 ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ )

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙ 10:00 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΓΡΑΜΜΗ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

Λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φυσσα κάποιοι αφήνουν λουλούδια στον τόπο που ξεψύχησε. Σήμερα ένας άνθρωπος δεν άντεξε από τη συγκίνηση και έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να τον μεταφέρουν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο. Ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φυσσας θα πάρει και το όνομα του σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβούλιου και των κατοίκων της περιοχής .

Επίσης ο μάρτυρας Γ., ο οποίος στρατολογήθηκε σε... φροντιστήριο Αγγλικών στο Παγκράτι και μέσα από σωρεία ψυχοσωματικών "τεστ" έγινε μέλος της οργάνωσης, μεταξύ άλλων φέρεται να έχει καταθέσει ότι του είχε δοθεί εντολή από τον Ν. Μιχαλολιάκο να "τσακίσει" τον Περίανδρο (που καταδικάσθηκε για βαριές σωματικές βλάβες εις βάρος φοιτητή αλλά αποστασιοποιήθηκε στη συνέχεια από τη Χρυσή Αυγή) και ότι είχαν εκπαιδευθεί για διάταξη μάχης σε συγκρούσεις στους δρόμους κατά τα πρότυπα των ΜΑΤ. «Στις πρώτες σειρές της διμοιρίας ήταν οι «Κέρβεροι» οι οποίοι ήταν για την άμυνα. Περίμεναν πάντα την επίθεση των αντιπάλων. Μόλις αυτή γινόταν έβγαιναν από τις πίσω σειρές οι «Πύργοι».

Κατά την πεποίθηση του πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής, όλοι οι βουλευτές του Νομού Αττικής γνώριζαν τι συμβαίνει αφού, όπως φέρεται να κατέθεσε, «οι βουλευτές ήταν υπεύθυνοι για τους πυρήνες και τα τάγματα εφόδου».

Κατά την κατάθεση, «ο Λαγός είχε αναλάβει τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές. Ο Παναγιώταρος με τον κατονομαζόμενο βουλευτή τη Β ' Αθήνας. Ο Παναγιώταρος είχε τα Νότια προάστια. Όλοι ήταν υπό την αρχηγία του Κασιδιάρη».

Οι ρόλοι ενός εκάστου βουλευτή, κατά τον μάρτυρα, είχαν ως εξής: Ο κατονομαζόμενος βουλευτής ήταν εκπαιδευτής, ο Κασιδιάρης έκανε ιδεολογικού προσανατολισμού ομιλίες, ενώ ο Παναγιώταρος ήταν αυτός που τους προμήθευε ρούχα και γκλομπς. Ο Χρήστος Παππάς , σύμφωνα με τον μάρτυρα, μεταξύ των μελών αποκαλούνταν «Ταξίαρχος».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μάρτυρα, από το 2009 και μετά που έγινε το συνέδριο της Χρυσής Αυγής αρχηγός της ήταν ο Μιχαλολιάκος, α' υπαρχηγός ο Κασσιδιάρης, και β'υπαρχηγός ο Παναγιώταρος.

Μάρτυρας Δ': Κρυμμένα όπλα σε εγκατελελειμμένο μοναστήρι

Ο «μάρτυρας Δ�� ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία μέχρι τον Ιούνιο του 2012 και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι γνωρίζει περιστατικά επιθέσεων σε παράνομους μετανάστες στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.
Για τις επιθέσεις αυτές ο μάρτυρας φέρεται να είπε πως δεν γνωρίζει αν έγιναν με ειδική εντολή σε κάθε περιστατικό αλλά όπως ανέφερε «υπήρχε γενική κατεύθυνση να τιμωρούνται οι λαθρομετανάστες».
Ο μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την απόλυτη πεποίθηση του ότι ο δεύτερος κατονομαζόμενος βουλευτής «έχει άγνωστο αριθμό πιστολιών Ζάσταβα» και ότι «σε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στις αρχαίες Κλεωνές υπάρχουν κρυμμένα όπλα και τρόφιμα».

Τέλος ο «μάρτυρας Δ» φέρεται να αναφέρθηκε σε επίθεση που έγινε, το καλοκα��ρι του 2012, στο λιμάνι της Κορίνθου σε βάρος μεταναστών, περιστατικό που έγινε, όπως είπε, ενώπιον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ «οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα αλλά γελούσαν».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο ανακριτής έχει στα χέρια του και άλλη μία κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα με στοιχεία στην δικογραφία «Μάρτυρας Ε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top