Σπίτι- οπλοστάσιο μελών της Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν οι νέες έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής

Βρέθηκε μαχαίρι και στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου!

Σπίτι- οπλοστάσιο μελών της Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν οι νέες έφοδοι της  Αντιτρομοκρατικής

Πρώτη ανάρτηση 17.31

Σπίτι- οπλοστάσιο μελών της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε η έφοδος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στον Βύρωνα! Μαχαίρι όμως και άλλα αντικείμενα βρέθηκαν σε σπίτι στους Αμπελόκηπους στο οποίο έχει δηλώσει ότι διαμένει η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου! Δεν συνελήφθη η ίδια όμως αλλά ένας φίλος της, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ο κάτοχος του μαχαιριού.

Όπως συγκεκριμένα ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκαν με παραγγελία του ανακριτή δύο νομότυπες κατοίκον έρευνες σε Αμπελόκηπους και Βύρωνα.

Στο Βύρωνα, από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, 6 καραμπίνες-δίκανα (επίσης χωρίς άδεια), 5 αεροβόλα, περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και laptop το οποίο εξετάζεται.

Στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ζευγάρι χειροπέδων, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές κι εξαρτήματά τους καθώς και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες. Προσήχθησαν τρία άτομα και συνελήφθη ένα, όπως προαναφέρθηκε, για την κατοχή μαχαιριού στους Αμπελόκηπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top