Χαμόγελα ελπίδας στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Γνωστή εταιρεία παιχνιδιών ενίσχυσε το μεγάλο όραμα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Μια παραμυθένια πριγκίπισσα και ένας γενναίος ιππότης είναι οι δυο νέοι ήρωες που ήρθαν να προσφέρουν περισσότερα χαμόγελα «Ελπίδας» στα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το μεγάλο όραμα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και της προέδρου του, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών, PLAYMOBIL HELLAS, συμπλήρωσε ήδη ένα χρόνο. Φέτος δημιούργησε δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες αποκλειστικά για την Ελλάδα και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους, θα διατεθεί στο σύλλογο «Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ».

«Δυο νέες συλλεκτικές φιγούρες που μας φανερώνονται σήμερα, θα αγκαλιάσουν τα παιδιά με καρκίνο, θα στηρίξουν τον αγώνα μας αλλά και θα ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά της χώρας μας γι αυτό τον αγώνα με όχημα το παιχνίδι» τόνισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια και το 2013 και θα προσπαθήσουμε ακόμα κι σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, και δεν εννοώ το οικονομικό αλλά το κοινωνικό να κρατήσουμε αυτό που λέει ότι δίνουμε όσο και όπως μπορεί ο καθένας» σημείωσε ο Γιώργος Παγωνης, διευθυντής της PLAYMOBIL HELLAS.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας οι δυο συλλεκτικές φιγούρες που βγήκαν στην αγορά πέρυσι, παρουσιάστηκαν σε 1500 σημεία και αγοράστηκαν από 80.000 παιδιά. Η παραμυθένια πριγκίπισσα και ο γενναίος ιππότης κυκλοφορούν ήδη στην αγορά και μετατρέπονται σε σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς για τα παιδιά που δοκιμάζονται.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top