Σύντροφος Φύσσα: Παρακαλούσα τους αστυνομικούς να έρθουν να μας βοηθήσουν

Συγκλονίζει η κατάθεση της κοπέλας

Σύντροφος Φύσσα: Παρακαλούσα τους αστυνομικούς να έρθουν να μας βοηθήσουν

Είναι η μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φυσσα. Η 27χρονη σύντροφος του που τον είδε να ξεψυχά στα χέρια της, υποστήριξε στην κατάθεση της που αποκαλύπτει η Real News οτι πριν το φόνο ο Παύλος Φυσσας δεν έδωσε καμιά αφορμή για να γίνει φασαρία και ότι ουσιαστικά του είχαν στήσει ενέδρα.

Η 27χρονη κοπέλα κάνει λόγο για 7 με 8 άτομα που κινήθηκαν απειλητικά προς την παρέα του Παύλου Φυσσα την ώρα που στην περιοχή όπως ισχυρίζεται υπήρχαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ .

«Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μας κινδυνεύουν και τους παρακαλούσα να έρθουν να μας βοηθήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν ��στυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη με άγρια φυσιογνωμία και τετράγωνο πρόσωπο να μου λέει: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι πάρα πολλοί.”»

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές συμφώνα με την κατάθεση της.

«Όταν παρακαλούσα τους αστυνομικούς και σχεδόν τους τραβούσα από το μπουφάν για να έρθουν να βοηθήσουν τους φίλους μου, με πλησίασε ένα σωματώδης άντρας, έφερε το πρόσωπό του πολύ κοντά στο δικό μου και μου είπε “Tον πο*στ* σου που μου τον έφερες στο μαγαζί”. Αυτό το άτομο νομίζω ότι το είδα σε ένα βίντεο αναρτημένο στο You Tube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή στο Μεσολόγγι».


Η σύντροφος του Παύλου Φυσσα υποστηρίζει ότι μόνο δυο αστυνομικοί μια γυναίκα και ένας άνδρας έτρεξαν στο σημείο που ήταν ο Παύλος. Ήταν όμως αργά . Τώρα η κοπέλα του άτυχου μουσικού ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που παρακαλούσε όπως ισχυρίζεται να τους βοηθήσουν.

«Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τον Παύλο και τους υπόλοιπους όταν τον παρακαλούσα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει στο σημείο και ότι δεν βρισκόταν προηγουμένως εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα λόγο γιατί να θέλουν να σκοτώσουν τον Παύλο. Νομίζω ότι το χτύπημα ήταν ψυχρό, αψυχολόγητο και παντελώς αναίτιο».

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ DNA ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ

Έκτος από το DNA του Γιώργου Ρουπάκια στη λαβή του μαχαιριού που σκότωσε τον Παύλο Φυσσα, βρέθηκε και το dna δεύτερου ατόμου. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας περιμένουν τα αποτελέσματα για να ταυτοποιήσουν σε ποιον ανήκει το γενετικό υλικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, το εύρημα αυτό δείχνει ότι ίσως υπήρχε και δεύτερος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.

Τα χτυπήματα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν τρία, δυο στο στήθος και ένα στο πόδι ενώ ο 35χρονος δεν είχε κακώσεις από συμπλοκή.


Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος της αδελφής του Γιώργου Ρουπακιά με φίλη της όπως προκύπτει από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών.


ΑΔΕΡΦΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΓΥΝΑΙΚΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΔΙΑ; ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ;

ΑΔΕΡΦΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΔΕΡΦΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ.

ΓΥΝΑΙΚΑ: ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΡΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.

"ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ "

Ένα κινητό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του Γιάννη Καζαντζολου, μέλους της Χρυσής Αυγής στη Νικαια. Ο ιδιος στον ανακριτή ισχυρίστηκε οτι ειχε ξεχάσει το κινητο στο αυτοκίνητο και την ώρα της δολοφονίας δεν ήταν στην περιοχή.


"ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ "

Δυο γυναίκες η σύζυγος του Γιωργου Πατελη και η σύζυγος του Γιωργου Ρουπακια ανάγκασαν τους ανακριτές να τις εξετάσουν κατα αντιπαράσταση . Άλλα έλεγε η μια αλλά η άλλη για την περιβόητη τσάντα που περίεχε υλικό της Χρυσής Αυγής αλλά και γκλοπ. Η σύζυγος Ρουπακιά ισχυριζόταν ότι την έδωσε στη σύζυγο Πατελη και η σύζυγος Πατελη έλεγε ότι δεν την πηρέ πότε.

Τελικά η σύζυγος Ρουπακιά παραδέχτηκε στους ανακριτές ότι αυτή είναι που λέει ψέματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top