Μαρτυρία- φωτιά για τα τάγματα εφόδου της ΧΑ: ανοίγουν τα στόματα

Τι είπε στον ανακριτή ένας κατηγορούμενος

Μαρτυρία- φωτιά  για τα τάγματα εφόδου της ΧΑ: ανοίγουν τα στόματα

Μαρτυρία - φωτιά υπάρχει ήδη από άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεσης της δολοφονικής επίθεσης στον Παύλο Φύσσα και που αποτύπωσε με τα όσα ανέφερε στον ανακριτή τον τρόπο δράσης των ταγμάτων εφόδου τη μοιραία βραδιά.

Όπως είπε, το βράδυ εκείνο του έστειλε γραπτό μήνυμα στις 11 το βράδυ που τους καλούσε στην τοπική. Πήρε τηλέφωνο τον Ρουπακιά και τον ρώτησε εάν ξέρει εάν ξέρει κάτι. Του απάντησε ότι δεν ξέρει. Τηλεφώνησε στον Πατέλη και του είπε “κύριε Γιώργο τι θέλετε;”. Και εκείνος του ζήτησε χωρίς να του πει “σε δέκα λεπτά να είσαι στην τοπική”. Κάλεσε τον Σ. και τον ρώτησε εάν ήξερε κάτι.

Του είπε “όχι“ και επειδή δεν είχε μεταφορικό μέσο του ζήτησε να έρθει να τον πάρει, να πάνε μαζί, Του τηλεφώνησε και ο Ρουπακιάς. Πήγανε στην τοπική και τα γραφεία ήταν κλειστά. Προχωρώντας πιο κάτω βρήκαν 7 μοτοσικλέτες με άτομα της τοπικής με στρατιωτικά παντελόνια και τους ρώτησε: «Υπάρχει κάποιο όχημα να μοιράσουμε τρόφιμα;». Εκείνοι του απάντησαν: “Τι τρόφιμα ρε; Εδώ πάμε να δώσουμε μάχη. Έπιασαν δύο άτομα του πυρήνα της ασφάλειας, δικούς μας.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι την Τρίτη έχει ζητήσει να καταθέσει εκ νέου στον ανακριτή ο 37χρονος που προφυλακίσθηκε σήμερα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top