ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Άρπαξαν από το σπίτι της έξι μηνών έγκυο γυναίκα, για να κάνει έκτρωση με το ζόρι!

Αφού πρώτα απείλησαν τον άνδρα της-Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Άρπαξαν από το σπίτι της έξι μηνών έγκυο γυναίκα, για να κάνει έκτρωση με το ζόρι!

πρώτη ανάρτηση: 05-10-2013, 00:50

Ραγίζει καρδιές η ιστορία ενός ζευγαριού από την Κίνα, που σε τρεις μήνες περίμεναν να γεννηθεί το δεύτερο παιδάκι τους.

mother1.jpg
Δυστυχώς όμως, δεν κατάφεραν ποτέ να το κρατήσουν στα χέρια τους, μιας και «παρανόμησαν», αφού η Κινεζική νομοθεσία, απαγορεύει μια οικογένεια να έχει παραπάνω από δυο παιδιά, ώστε να μπορέσει να κρατήσει σε μια ισορροπία το ρυθμό γέννησης στη χώρα, κοντρολάροντας τον υπερπληθυσμό.

Τι συνέβη; όπως διηγείται στο «Sky News» η 33χρονη Liu Xinwen, δυο ντουζίνες υπάλληλοι από την Επιτροπή Σχεδιασμού Οικογένειας της επαρχίας Shandong, εισέβαλλαν στο σπίτι όπου έμενε με τον άνδρα της στις 4:00 τα ξημερώματα, σπάζοντας στην πόρτα.

mother2.jpg
Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν, και αφού απείλησαν τον σύζυγο της, λέγοντας του πως θα τον συλλάβουν, την άρπαξαν από το κρεβάτι και την έσυραν με το ζόρι στο νοσοκομείο.

Εκεί, της χορήγησαν μια ένεση, με την οποία θανάτωσαν το έξι μηνών μωρό της το οποίο και πέθανε στη μήτρα. Της το αφαίρεσαν μια μέρα αργότερα. Τότε έμαθε το ζευγάρι και το φύλο του μωρού, το οποίο ήταν αγοράκι.

mother3.jpg
Μάλιστα, οι Αρχές ανάγκασαν την 33χρονη γυναίκα να υπογράψει κάποια χαρτιά, στα οποία έλεγε πως συμφωνεί με την έκτρωση.

Διηγούμενος τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, ο Zhou Guoqiang, λέει πως τον κρατούσαν στον καναπέ για πέντε ώρες και δεν του έλεγαν τι συμβαίνει, ούτε που έχουν πάει τη γυναίκα του.

Με το που το πληροφορήθηκε και έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν αργά, μιας και η ένεση είχε ήδη γίνει.

mother4.jpg

  • Όσο γιατί δεν πήραν κάποιο μέτρο αντισύλληψης γνωρίζοντας την αυστηρή νομοθεσία;

Ο σύζυγος της 33χρονης γυναίκας, λέει πως μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιο��, είχε τοποθετηθεί στη γυναίκα του αντισυλληπτικό σπιράλ όπως προβλέπει ο νόμος.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν «λειτούργησε», με αποτέλεσμα να μείνει για δεύτερη φορά έγκυος, και να το ανακαλύψει όταν ήταν τεσσάρων μηνών!

mother5.jpg
Και οι δυο, προτίμησαν να μην το πουν στις αρχές, για να μην τους αναγκάσουν σε έκτρωση με το ζόρι. Δυστυχώς όμως, τους πρόλαβαν οι Αρχές, άγνωστο πως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top