Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «απόστρατος» αξιωματικός

Εξετάστηκε για τα τηλεφωνήματα Ρουπακιά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «απόστρατο��» αξιωματικός

Πρώτη ανάρτηση: 04/10/2013 20:15

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο απόστρατος αξιωματικός, που μίλησε με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Κατά την έξοδό του από το γραφείο των ανακριτών, ο ίδιος δήλωσε αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φέρεται να έχει ρόλο-κλειδί το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα, αφού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Ρουπακιά, τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονία.

Ο «απόστρατος», όπως αναφέρεται από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά στις απομαγνητοφωνήσεις της Αντιτρομοκρατικής, προκύπτει από την άρση απορρήτου ότι τις ώρες πριν από τη δολοφονία βρισκόταν στην περιοχή και είχε τηλεφωνήσει στον Ρουπακιά στις 23.31, ενώ από τις 23.34 δέχεται διαδοχικές κλήσεις από τον Ρουπακιά, καθώς και τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν επίσης η σύζυγος και η πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά. Η μεν σύζυγος αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ η πεθερά του αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top