ΔΕΙΤΕ: Στο STAR η γυναίκα που αποκάλυψε στο BBC τον τιμοκατάλογο-φρίκης της Χρυσής Αυγής

"Έσπαγαν χέρια και πόδια για 300 ευρώ, έστελναν άνθρωπο στο νοσοκομείο με 1.500"

ΔΕΙΤΕ: Στο STAR η γυναίκα που αποκάλυψε στο BBC τον τιμοκατάλογο-φρίκης της Χρυσής Αυγής

Την γυναίκα που αποκάλυψε στο BBC τον τιμοκατάλογο-ντροπής της Χρυσής Αυγής «φιλοξένησε» το STAR και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πρόκειται για μία άνεργη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού η οποία βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και με πολλά προβλήματα υγείας. Παρόλα αυτά όπως η ίδια υποστήριξε ουδέποτε πήρε χρήματα από το βρετανικό μέσο για να αποκαλύψει αυτά τα στοιχεία που έχουν προκαλέσει σοκ σε όλο το πανελλήνιο.

bbc_7.jpg
"Πως ήρθα σε επαφή με το BBC"

Η γυναίκα η οποία ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ήταν υποστηρίκτρια της Χρυσής Αυγής και «ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εξήγησε πως ήρθε σε επαφή με τον δημοσιογράφο του BBC.

«Έτυχε το παιδί μου να περνάει από τη λαϊκή αγορά που γίνεται στην περιοχή μου και βρήκε κάποια φυλλάδια από το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ και ένα άλλο από ένα κίνημα που δεν θυμάμαι το όνομά του το οποίο μου έκανε εντύπωση. Έτσι, πήρα τηλέφωνο και μίλησα με συγκεκριμένο άνθρωπο, του ανέφερα την ιστορία μου και μου είπε ότι μπορεί να με φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους γιατί αξίζει να βγει προς τα έξω η ιστορία μου. Στη συνέχεια μίλησα με τον δημοσιογράφο του BBC και του πα την εμπειρία μου με την Χρυσή Αυγή» είπε.

Ωστόσο, όπως η ίδια διευκρίνισε, δεν έχει πάει στην Δικαιοσύνη να καταγγείλει την «εμπειρία» της με τη Χρυσή Αυγή, επειδή φοβάται μετά τη «γκάφα» με τον «προστατευόμενο» μάρτυρα που έβγαλε στο φως το STAR, ο οποίος μόνο προστατευόμενος δεν ήταν όπως αποδείχθηκε καθώς τα στοιχεία του υπήρχαν στη δικογραφία!

"Πήγα στη Χρυσή Αυγή γιατί απειλούσαν το παιδ�� μου"

Η επαφή της με τη Χρυσή Αυγή έγινε διότι κάποιος συμμαθητής του παιδιού της την απειλούσε, ενώ όπως υποστηρίζει δεν είχε ιδέα τι ακριβώς ήταν η Χρυσή Αυγή.

«Δεν ήξερα ότι η Χρυσή Αυγή ήταν κόμμα. Τα γραφεία της είναι κοντά στο σπίτι μου. Στην αρχή πήγα μόνη μου την πρώτη φορά. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Το παιδί μου πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο και το απειλούσε κάποιος συμμαθητής του. Μιλάω με μια φίλη και μου λέει έχω ένα γνωστό που μπορεί να σε βοηθήσει. Εγώ ζήταγα έναν άνθρωπο απλά για εκφοβισμό με τα λόγια. Όχι με πράξεις.»

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής γνώρισε έναν άνθρωπο. Επειδή εκεί υπήρχε συνωστισμός του είπε τη διεύθυνση του σπιτιού της προκειμένου να συναντηθούν και να μιλήσουν πιο ήρεμα.

"Έπαθα σοκ με τον τιμοκατάλογο"

« Ήρθε στο σπίτι μου, μιλήσαμε, μου έβγαλε μία… ταρίφα που όταν την άκουσα έπαθα σοκ» Χαρακτηριστικά της είπε: «Για να σπάσω ένα χέρι και ένα πόδι 300 ευρώ, για να τον στείλω στο νοσοκομείο για ένα μήνα 1.500 ευρώ, για να του κάψω αυτοκίνητο ή μηχανάκι 1.000 ευρώ»

Όπως λέει η γυναίκα «όταν είδα τη βία που χρησιμοποιούν αυτοί άνθρωποι και το πώς φέρονται στον κόσμο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με τις απόψεις τους. Είμαι υπέρ του διαλόγου»

"Μη μιλήσετε γιατί θα σας κάψουμε ζωντανές"

Τότε προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή αλλά το μέλος της Χρυσής Αυγής άρχισε τις απειλές.

« Ο συγκεκριμένος κύριος μιλούσε με την κόρη μου στο facebook και συνέχεια της έλεγε να βγουν έξω. Η κόρη μου τον απέφευγε… Πρόσφατα μάλιστα τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο και την απείλησε λέγοντας: Μη μιλήσετε πουθενά εσύ και η μάνα σου γιατί θα σας κάψουμε ζωντανές»

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top