ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ΑΤΜ με φρέσκο γάλα!

Επαναστατική ιδέα από τον Συνεταιρισμό παραγωγών της Θεσσαλίας και της Πιερίας

​Φρέσκο γάλα από την παραγωγή στην κατανάλωση μοιράζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από… ΑΤΜ!!!

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία ανήκει στον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας - Πιερίας, που προχωράει στην εγκατάσταση αυτόματων πωλητών, από τους οποίους οι καταναλωτές θα μπορούν όλο το 24ωρο να προμηθεύονται φρέσκο παστεριωμένο γάλα και μάλιστα σε αρκετά ελκυστική τιμή.

Η πρώτη μέρα που εφαρμόστηκε αυτή η ιδέα ήταν η Πέμπτη και με το σύνθημα «θες γάλα; Πιες», ο συνεταιρισμός έθεσε ήδη σε λειτουργία τα πρώτα τέσσερα αυτοματοποιημένα μηχανήματα στη Λάρισα. Από αυτά μπορεί κανείς να αγοράζει γάλα βάζοντας απλώς το αντίστοιχο ποσό στο μηχάνημα.

ytejyj.jpg
Το γάλα δεν διατίθεται μόνο σε συσκευασία αλλά και χύμα με τον καταναλωτή να έχει τη δυνατότητα είτε να γεμίσει γυάλινη ή πλαστική φιάλη που μπορεί να προμηθευτεί από άλλο μηχάνημα που βρίσκεται δίπλα στον αυτόματο πωλητή είτε να βάλει το γάλα σε δικό του μπουκάλι.

Μάλιστα, αυτός ο τρόπος διάθεσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος εφαρμόζεται ήδη σε Ισπανία και Ρωσία.

untitled.jpg
Πόσο κοστίζει;

Το 1 λίτρο στοιχίζει 0,90 Ε.

Οι τιμές των μπουκαλιών είναι στα 0,20 ευρώ το πλαστικό μιας χρήσης και στα 0,50 ευρώ το γυάλινο, πολλών χρήσεων μπουκάλι.

«Θα ήθελα να επισημάνω ιδιαίτερα πως η τιμή του μισού λίτρου στα 50 λεπτά είναι αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη στην ελληνική αγορά», ανέφερε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top