Τραγωδία: νεκρή η γυναίκα που προσπάθησε να εισβάλλει στο Λευκό Οίκο!

Ήταν μαζί με το κοριτσάκι της στο αυτοκίνητο-Έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη

Τραγωδία: νεκρή η γυναίκα που προσπάθησε να εισβάλλει στο Λευκό Οίκο!

​Πρώτη ανάρτηση: 04/10/2013 08:11

Νεκρή είναι η οδηγός που για άγνωστους λόγους αποπειράθηκε να περάσει από ένα οδόφραγμα στην εξωτερική περίμετρο του Λευκού Οίκου.

Σκοτώθηκε από πυροβολισμούς αστυνομικών, όταν το όχημά της ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη κοντά στο Καπιτώλιο, στη λεωφόρο Μέριλαντ.

Η γυναίκα ήταν 34 ετών, λεγόταν Μίριαμ Κάρει, και ήταν μια οδοντίατρος από το Κονέκτικατ, αποκάλυψε η μητέρα της στο ABC News. Η κόρη της δεν ήταν πνευματικά άρρωστη, είπε, αλλά είχε επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κορούλας της, Έρικα, πριν από ένα χρόνο!

st141.jpg
Το συγκλονιστικό είναι ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και το κοριτσάκι της, ενός έτους, το οποίο απομακρύνθηκε σώο από τους άνδρες της αστυνομίας!

Στο επεισόδιο τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί, ένας πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας του Λευκού Οίκου και ένας φρουρός του Καπιτωλίου.

Εντωμεταξύ την ίδια ώρα εντός του Καπιτωλίου οι αμερικανοί γερουσιαστές προσπαθούσαν να βρουν μια λύση στο αδιέξοδο του προϋπολογισμού που έχει παραλύσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε μόλις τρεις εβδομάδες μετά από το μακελειό στο κτίριο του ναυτικού περίπου 2,4 χιλιόμετρα μακριά, όπου σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top