Το Πέραμα "δένει'' τη Χρυσή Αυγή!

Προσχεδιασμένη η επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ

Το Πέραμα "δένει

​Τη χαριστική βολή στη Χρυσή Αυγή δίνει η δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας για την επίθεση που δέχθηκαν αφισοκολλητές του ΚΚΕ στις 12 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα.

Από τη δικογραφία, που στρέφεται κατά τεσσάρων μελών της Χρυσ��ς Αυγής τα οποία αναγνωρίστηκαν από τα θύματα προκύπτει ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη και σε αυτήν συμμετείχαν 50 άτομα, μέλη της οργάνωσης από το Πέραμα και τη Νίκαια.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο 34χρονος που παρουσιάστηκε την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ και θεωρείται ο πυρηνάρχης της οργάνωσης στο Πέραμα δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει τη θέση του Γ. Πατέλη στο Πέραμα και φαίνεται ως ο οργανωτής της επίθεσης κατά των αφισοκολλητών του ΚΚΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέταμα ο 34χρονος φέρεται να επικοινώνησε με τον Γ. Πατέλη, ενώ ύστερα από την επίθεση στα γραφεία της οργάνωσης βρέθηκε και ο βουλευτής της περιοχής Ι. Λαγός ο οποίος αντέδρασε και επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών που ήθελαν να κάνουν έρευνα στα γραφεία.

Τα μέλη του ΚΚΕ πάντως επιμένουν ότι οι επιτιθέμενοι είχαν στόχο να προκαλέσουν ακόμη και το θάνατο καθώς περιγράφουν επίθεση με κοντάρια τα οποία είχαν καρφιά και χτυπούσαν στο κεφάλι και στο στήθος κοντά στην καρδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top