Ξεδιάντροποι διακινούσαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθησαν σε Νέα Ερυθραία και Καματερό

Σκληρό πορνογραφικό υλικό, το οποίο περιελάμβανε εικόνες φρίκης με ασελγείς πράξεις σε παιδιά βρέθηκε στην κατοχή τριών ατόμων στην Αττική, ηλικίας 46, 29 και 25 ετών. Τα τρία άτομα, που ζουν σε περιοχές της Αττικής ήταν και διακινητές του αποτρόπαιου θεάματος.

Μετά από εντατικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι στην ελληνική επικράτεια, άγνωστος αριθμός χρηστών του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας 308 διαφορετικές IP διευθύνσεις, ελληνικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό μεγάλο όγκο αρχείων (εικόνες και βίντεο), που περιείχαν «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ταυτοποιήθηκε η δράση και τα στοιχεία των τριών εμπλεκομένων ατόμων.

Συγκεκριμένα

-ο 46χρονο για χρονικό διάστημα περίπου πέντε μηνών με τη χρήση διαφορετικών και μοναδικών ΙP διευθύνσεων, κατείχε και διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων στο διαδίκτυο τουλάχιστον 386 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ στους οποίους μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) σκληρού υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

-για τον 29χρονο προέκυψε ότι για χρονικό διάστημα περίπου πέντε μηνών με τη χρήση διαφορετικών και μοναδικών ΙP διευθύνσεων, κατείχε και διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων στο διαδίκτυο τουλάχιστον 487 αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο Καματερό, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι Η/Υ στους οποίους μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) σκληρού υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τέλος, για τον 25χρονο προέκυψε ότι για χρονικό διάστημα περίπου οκτώ μηνών με τη χρήση διαφορετικών και μοναδικών ΙP διευθύνσεων, κατείχε και διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων στο διαδίκτυο τουλάχιστον 272 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Καματερό, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε επιτόπου από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) σκληρού υλικού ��ορνογραφίας ανηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top