Φθιώτιδα: 19χρονος Αλβανός ο δράστης του άγριου φονικού στον Αχινό

Τι λένε για τον δολοφόνο οι κάτοικοι του Αχινού

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Λαμίας η στυγερή δολοφονία, που είχε συγκλονίσει τον Αχινό και όλη τη Φθιώτιδα, στα τέλη Αυγούστου όταν βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε ένα καφενείο-παντοπωλείο o 57χρονος ιδιοκτήτης του.

Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο διάδρομο του παντοπωλείου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα μεγάλο μαχαίρι με ξύλινη λαβή γεμάτο αίματα, το οποίο χρησιμοποιούσε στο παντοπωλείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, δράστης είναι ένας 19χρονος Αλβανός, ο οποίος για περίπου δυο χρόνια διέμενε και εργαζόταν στον Αχινό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το Μάρτιο είχε πάει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δράστης επέστρεψε στον Αχινό για 2-3 ημέρες προς τα τέλη Αυγούστου, έκανε το έγκλημα, με κίνητρο τη ληστεία και την ίδια μέρα έφυγε για την Αλβανία.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν γιατί ο 19χρονος έκανε χρήση του κινητού τηλεφώνου του θύματος με άλλη κάρτα.

Αυτό που ερευνούν επίσης οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμ��ας είναι αν είχε συνεργό ή συνεργούς, αφού υπάρχουν μαρτυρίες για ένα ύποπτο μπλε αυτοκίνητο, που ήταν έξω από το μαγαζί την ώρα του φονικού.

Οι κάτοικοι στον Αχινό είναι συγκλονισμένοι. Ο 19χρονος "Γιάννης" ή "Τζανί" όπως τον φώναζαν δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα. " Ήταν πολύ ήσυχο παιδί. Δούλευε στις ελιές ή άλλες αγροτικές εργασίες. Για κάποιο διάστημα είχε δουλέψει και γκαρσόνι στο καφενείο....", είπε κάτοικος του Αχινού.

"Όταν επέστρεψε την τελευταία φορά από Αλβανία δεν ήταν το 19χρονο ήσυχο παιδί που ξέραμε. Ήταν φανερά αλλαγμένος και αγριεμένος με έναν περίεργο τσαμπουκά που δεν τον είχε πριν...", μας είπε ένας άλλους κάτοικος που τον γνώριζε καλά.

Από τον Αχινό για κάποιο χρονικό διάστημα είχε περάσει και ο μεγαλύτερος αδελφός του 19χρονου, που τώρα ζει και εργάζεται στη Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδελφός του ήρθε στον Αχινό, πριν από 15 ημέρες περίπου, για να φορτώσει και να μεταφέρει τα πράγματα του 19χρονου στην Αλβανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top