Κρήτη: Επαθε εγκεφαλικό βλέποντας τους τράγους να καταστρέφουν την αποθήκη!

Τα ζώα κυκλοφορούν χωρίς καμία επίβλεψη στο χωριό και καταστρέφουν

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι στη Δαμάστα λόγω των… εισβολέων, που σύμφωνα με καταγγελίες δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους!

Τα αιγοπρόβατα εδώ και μια εβδομάδα μπαίνουν ανενόχλητα σε περιφραγμένες αυλές, κήπους και χωράφια.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις στους συγχωριανούς τους κτηνοτρόφους, τα ζώα εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και χωρίς καμία επίβλεψη.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα η εισβολή 5-6 τράγων σε ιδιωτική αυλή, και μετά σε παρακείμενη ημιυπόγεια αποθήκη προκάλεσε τόσο υλικές φθορές όσο και διαγνωσμένο εγκεφαλικό επεισόδιο στην ιδιοκτήτρια!

Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απειλή βοσκού σε 85χρονο γέροντα του χωριού που παραμιλούσε διαμαρτυρόμενος για την ύπαρξη αιγοπροβάτων γύρω από το σπίτι του. Ο βοσκός αφού μπήκε στο σπίτι του ανθρώπου τον απείλησε ότι θα τον γκρεμίσει απ’ τις σκάλες και θα τον σκοτώσει γιατί μιλάει πολύ και τον προσβάλλει!

Στο παρελθόν κτηνοτρόφος δεν είχε διστάσει ��α βγάλει όπλο σε άλλο συγχωριανό που διαμαρτυρόταν για το κατεστραμμένο από τα ζωντανά χωράφι του.

Οι κάτοικοι φοβούνται στην κυριολεξία για τη ζωή τους και ζητούν την προστασία της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top