Συγγενείς του Ρουπακιά:Θέλω να πιάσω τον Κασιδιάρη από τον λαιμό!

Νέοι διάλογοι-φωτιά

Στις ευθύνες αλλά και στον ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρονται συγγενείς του Γιώργου Ρουπακιά, με αφορμή τη στάση του μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα.

Η αδελφή του Γιώργου Ρουπακιά μοιράζεται την αγωνία της για την πιθανή μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, για να εισπράξει τις διαβεβαιώσεις φιλικού της προσώπου ότι διαθέτει τις διασυνδέσεις για τη διασφάλιση της ακεραιότητάς του.

Από τους διαλόγους της δικογραφίας προκύπτει επίσης ο επιχειρησιακός ρόλος που είχε στη δομή της οργάνωσης ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, στον οποίο ορισμένα μέλη αναφέρονται ως εκπαιδευτή των ταγμάτων εφόδου.
Σε διάλογο αποκαλύπτεται η συνεργασία μελών της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία και συγκεκριμένα στα επεισόδια στο Κερατσίνι, την επομένη της δολοφονίας Φύσσα, προκειμένου να βρίσκονται πίσω από τα ΜΑΤ και να πετούν πέτρες και καδρόνια.

"Μου ήρθε να πιάσω τον Κασιδιάρη απ' τον λαιμό: ποιος, ρε, τους έκανε δολοφόνους;"
21/9/2013

Για τάγματα εφόδου, στην εκπαίδευση των οποίων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κάνει λόγο φιλικό πρόσωπο της αδελφής του Γιώργου Ρουπακιά.
Α: Χρυσούλα Ρουπακιά
Β: Καλούμενη - χρήστης
Α: Το ότι παρουσιάστηκα σε δύο εκδηλώσεις, ξέρεις πόσος απλός κόσμος υπήρχε σε αυτές τις εκδηλώσεις;
Β: Ωραία, στιγματίστηκες όμως. Στιγματίστηκες αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή ζεις με έναν φόβο εκδίκησης, από εμφάνισή σου σε δύο-τρεις εκδηλώσεις.
Α: Οχι.
Β: Το κατάλαβες;
Α: Οχι. Την πρώτη φάση εκδίκησης την έλαβε ο Παναγιώτης, που δεν φαίνεται σε καμία εκδήλωση γιατί δεν ήταν και εκεί.
Β: Ναι, όταν όμως.
Α: Εγώ ακόμη δεν την έχω φάει.
Β: Όταν μάθουν όμως ότι ο Παναγιώτης… Εσύ ακόμη δεν την έχεις φάει, δεν έτυχε και να μην τη φας ποτέ. Εγώ άλλο σου λέω, ότι όμως ζεις με το άγχος αυτή τη στιγμή. Λοιπόν σκέψου, ζητάνε εκδίκηση τη στιγμή που δεν σε έχουν δει στην τηλεόραση, αν σε δούνε στην τηλεόραση κιόλας, ούτε εγώ δεν σε είχα δει, αν δεν μου το έλεγες, εγώ δεν θα σε είχα δει ποτέ, δεν το είδα. Λοιπόν εάν δεν μου το έλεγες, δεν θα το έβλεπα. Σκέψου, αυτοί οι οποίοι παρακολουθούν αυτή την κατάσταση εάν σε δουν στην τηλεόραση και αποκρυπτογραφήσουν το ποια είσαι, γιατί δεν φαίνεσαι στην ουσία με τα γυαλιά. Φαντάζεσαι το τι έχει να γίνει μετά; Δηλαδή μπαίνεις σε μία οργάνωση, κι εγώ είμαι μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν φοβάμαι ούτε να βγω έξω, ούτε να μιλήσω, ούτε φοβάμαι για κάτι. Εσύ όμως φοβάσαι.
Α: Ναι, γιατί έχει γίνει ένα συγκεκριμένο πράγμα.
Β: Μπράβο.
Α: Και πριν γιατί δεν φοβόμουνα.
Β: Πιο πριν δεν φοβόσουνα γιατί δεν ήξερες.
Α: Όχι, δεν κατάλαβες, πιο πριν γιατί δεν είχα φόβο;
Β: Τώρα όμως με αυτό το πράγμα.
Α: Τώρα συνδέεται ένα όνομα μαζί μου.
Β: Κι αυτό να μην... Πρόσεξε και να μην ήταν ο Γιώργος αυτός που το είχε κάνει και να ήταν άλλος, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί τόσο πολύ ενάντια σε αυτή την οργάνωση που δεν θα του αφήνει σε χλωρό κλαρί. Αυτό θα γίνει.
Α: (Ακατάληπτο) καλά θα δούμε πότε θα συναντηθούμε.
Β: Θυμάσαι τι σου έλεγα στο σπίτι, ότι ναι ωραία καλά κυνηγάνε τους αλλοδαπούς, αλλά σκέφτεσαι.
Α: Όχι τους αλλοδαπούς, αυτό μην μπερδεύεις, όχι τους αλλοδαπούς, τους λαθρομετανάστες.
Αυτό ισχύει.
Β: Τους λαθρομετανάστες, ωραία.
Α: Αυτό ισχύει. Και σήμερα μίλαγα με παιδί Αλβανό, το οποίο πήγαινε στην καφετέρια που έγινε το συμβάν και χθες ήταν και προχθές ήταν και εκείνη την ημέρα ήταν και δεν τους έχουν ενοχλήσει ποτέ, πηγαίνουν εδώ σχολείο και έχουν νόμιμα τα χαρτιά τους, στη συγκεκριμένη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο σου λέω εγώ.
Β: Ωραία, εγώ σου λέω ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονται αυτοί οι άνθρωποι έτσι, σε καλύπτει; Εμένα δεν με καλύπτει. Οταν βλέπω αυτό το πράγμα, αυτή τη στρατιωτική, αυτή… που είδα, τρόμαξα. Αυτό που είδα στην τηλεόραση…
Α: Δεν είναι όλοι έτσι. Σ' το ξαναλέω πάλι.
Β: Ρε συ, δεν είναι όλοι έτσι, τώρα…
Α: Είναι μία ομάδα ασφαλείας, δεν είναι όλοι έτσι, σ' το ξαναλέω πάλι.
Β: Δεν ξέρω, Χρύσα μου, αν είναι όλοι έτσι.
Α: Εκεί που είδες τι παντελόνι φόραγα;
Β: Δεν ξέρω, δεν το είδα, το πρόσωπό σου είδα.
Α: Δες και κάτω.
Β: Κι αυτό το είδα μέσα στο Ίντερνετ, δεν το είδα μέσα, μέσα στο τέτοιο. Τέλος πάντων αυτοί οι άνθρωποι, απ' ό,τι βγήκε στην τηλεόραση, έχουν τάγματα παντού, έχουν τάγματα ασφαλείας παντού, τάγματα κρούσης, δεν ξέρω πώς τα λένε, κρούσης εφόδου, δεν ξέρω πώς τα λένε.
Α: Εφόδου λέγεται.
Β: Ε, εφόδου από αυτό. Λοιπόν, όταν λοιπόν βλέπεις μία ένα τέτοια πράγμα κι όταν, δηλαδή εγώ τον Κασιδιάρη τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε και έλεγε εγώ δεν τον ξέρω και ο άλλος ότι είναι τρελός, δηλαδή μου ήρθε να, να πάω εκεί να τον πιάσω από τον λαιμό και να του πω, ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι' αυτό το θέμα, ποιος τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι. Πες μου ποιος, εγώ, ο Α, ο Β, εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι. Δηλαδή είναι τρελό, τους αδειάζεις. Κι εσύ κάτσε.
Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει κι ας πέθαινα, κι ας πέθαινα, θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα, κι ας με σκοτώνανε. Εν πάση περιπτώσει θα είχα σκοτώσει, ε, η τιμωρία που θα ήταν να σκοτωθώ κι εγώ. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα. Αυτοί είναι εγκληματίες, ρε, έχω άδικο; Πες μου. Δηλαδή η λογική μου είναι η λογική του παραλόγου; Πες μου. Σκέφτομαι παράλογα αυτή τη στιγμή;
Α: Όχι, δεν σκέφτεσαι παράλογα.
Β: Κατέστρεψαν την οικογένειά του, κατέστρεψαν μία οικογένεια ενός παιδιού.
Α: Αυτό είπε και αυτός στην απολογία, στον ανακριτή σήμερα.
Β: Ποιος;
Α: Ο Γιώργος.
Β: Τι;
Α: Ότι κατέστρεψε και τη δική του οικογένεια και την οικογένεια του παιδιού. Το είπε ακριβώς επί λέξει.
Β: Ακριβώς. Στιγμάτισε τα παιδιά του που ο Γιώργος δεν έχει τίποτα πολυτιμότερο από τα παιδιά του, όπως και όλοι μας. Στιγμάτισε τα παιδιά του να κυκλοφορούν και να τα δείχνουν με το δάχτυλο και να λένε τα παιδιά του δολοφόνου. Χρυσούλα, δεν είναι αστείο αυτό που σου λέω. Μην κοιτάς που δεν το ζεις εσύ με τα παιδιά και δεν πρόκειται να το ζήσεις ποτέ. Τα παιδιά αυτά τα σκέφτεσαι; Πες μου, περνάει από το μυαλό σου η ψυχολογία αυτών των παιδιών για τη γυναίκα του χ...

"Πρέπει να μπει στην πτέρυγα με τον Τσοχατζόπουλο"
21/9/2013
Στην πτέρυγα VIP των φυλακών Κορυδαλλού θα ήθελε - σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες της αδελφής του - να κρατηθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς. Βασικός λόγος θα ήταν η προσωπική του ασφάλεια.
Α: Χρυσούλα Ρουπακιά
Β: Καλούσα - χρήστης
Α: Λοιπόν, να σου πω και τα νέα;
Β: Για πες.
Α: Ακούγεται ότι καλύπτει άτομο;
Β: Ότι;
Α: Το συγκεκριμένο άτομο
Β: Τι;
Α: Ακούγεται πολύ έντονα από πολλούς ότι καλύπτει συγκεκριμένο άτομο.
Β: Ναι. Ποιος είναι;
Α: Ο Πατέλης.
Β: Ποιος;
Α: Ο Πατέλης.
Β: Καλά σίγουρα (γέλια).
Α: Και του στέλνω παραγγελία λοιπόν με την Ανθή, επειδή η αδερφή σου έμαθε το ποιον καλύπτεις.
Β: Ναι.
Α: Αλίμονό σου.
Β: Στον Γιώργο να το πει αυτό;
Α: Ναι.
Β: Ναι και; Θα ανατριχιάσει ο Γιώργος
Α: Καταστρέφεις την οικογένειά σου για τον φίλο;
Β: Την κατέστρεψε τώρα.
Α: Και για τον οποιονδήποτε;
Β: Τελείωσε.
Α: Ε;
Β: Την κατέστρεψε.
Α: Λοιπόν.
Β: Μα και να πει τώρα αυτόν θα σώσει κάτι.
Α: Εχω πληροφορία από τον Κορυδαλλό.
Β: Ναι.
Α: Από πολύ γνωστό άτομο, τον περιμένουνε πώς και πώς.
Β: Το Γιώργο.
Α: Ναι.
Β: Να του κάνουν τι;
Α: Μου λέει θα δεις τι θα του κάνουν αν δεν μπει εκεί που θα πω.
Β: Τι να κάνει;
Α: Αμα δεν καταφέρει να μπει εκεί που θα πω. Στη ΣΤ' πτέρυγα που είναι της προστασίας που ήταν ο Γαβαλάς, ο Τσοχατζόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι.
Β: Ναι.
Α: Αμα δεν καταφέρει δικηγόρος να το κάνει, θα τα ακούσουμε τα μαντάτα. Εγώ τους το ξαναείπα πάλι σήμερα. Εχε τον νου σου για το πού θα πάει. Μη μάθω σε 5, 10, 15, 20 μέρες ότι αυτοκτόνησε.
Β: Οτι τελείωσε.
Α: Τον φάγανε ή οτιδήποτε, καήκατε.
Β: Τι ήθελα να σου πω; Και ο Δημήτρης κάνει κινήσεις, έχει κάποιους ανθρώπους μέσα, προσπαθεί και ο Δημήτρης. Αμα θα πάει στον Κορυδαλλό.
Α: Ρε άνθρωπος από μέσα δεν μπορεί.
Β: Θα τον έχουνε από δίπλα του. Ετσι μου είπε και ο Δημητράκης: κυρία Γιώτα, πέστε στον κύριο Δημήτρη, μου λέει, επειδή έχουμε κάποιες διασυνδέσεις να πει για τον μπαμπά μου να τον προσέχουνε.
Α: Ακούς.
Β: Προσπαθεί και ο Δημήτρης.
Α: Ακούς καρδούλα μου. Και αυτός είναι μέσα, αν δεν το ζητήσει ο ίδιος να πάει στη συγκεκριμένη πτέρυγα, δεν μπορούν οι από μέσα να κάνουν και πολλά πράγματα, δεν μπορούν να είναι πάντα μαζί του.
Β: Η αδερφή μου εκεί που δουλεύει, γνώρισε μια κοπέλα, ο μπαμπάς της είναι αστυνομικός, έχει σουβλατζ��δικο στον Πειραιά, πώς το λένε, ο άνθρωπος έχει βγει με σύνταξη.
Α: Ναι.
Β: Και της είπε ότι πρέπει να προσπαθήσει δικηγόρος, να είναι τσακάλι δικηγόρος.
Α: Εντάξει.
Β: Για να τον κρατήσουνε στον Κορυδαλλό μέσα, αυτό της είπε.
Α: Να πάει, αυτό μου είπε, μου τόνισε να πάει στη ΣΤ' πτέρυγα.
Β: Ναι.
Α: Που είναι της προστασίας.
Β: Ναι.
Α: Εκεί που λέει πήγε ο Τσοχατζόπουλος, εκεί που πήγε ο Γαβαλάς, εκεί που πάνε αυτοί.

"Τώρα βρήκαν ότι υπάρχει και συνοδηγός"
23/9/2013

Στην παρουσία και άλλων προσώπων, εκτός από τον Γιώργο Ρουπακιά, το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αναφέρεται η αδελφή του δράστη, υποστηρίζοντας ότι οι συνεπιβάτες του είναι μακρινοί συγγενείς τους.
Α: Χρυσούλα Ρουπακιά
Β: Καλούμενος - χρήστης
Α: Εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν τον έχει χτυπήσει στην καρδιά.
Β: Τι να σου πω, ρε Χρυσούλα μου.
Α: Ετσι μου είπε από το τηλέφωνο χθες.
Β: Ναι, ναι, ναι. Βγάζεις άκρη εσύ; Για πες μου.
Α: Οχι, τώρα βρήκαν ότι υπάρχει και συνοδηγός στο αμάξι μου.
Β: Α ναι, εντάξει.
Α: Υπάρχουν και άλλοι δύο… (δεν ακούγεται καθαρά), τέλος πάντων τώρα.
Β: Πού 'ν' τοι, πού 'ν' τοι; Αυτός δεν μιλάει. Δεν λέει.
Α: Θα το πω εγώ στον δικηγόρο σήμερα και θα τους βρει η δικηγόρος.
Β: Εγώ μίλησα με τη δικηγόρο χθες.
Α: Εγώ δεν μπορώ να μπλεχτώ γιατί και οι άλλοι ήταν μακρινοί συγγενείς μου, που ήταν στο αμάξι μαζί του.
Β: Α, κατάλαβα. Εγώ μίλησα με τη δικηγόρο χθες, της είπα της γυναίκας δύο πράγματα πιο ήρεμα και της εξήγησα, ρε παιδί μου, ό,τι θέλει να παίρνει εμένα γιατί είδες εγώ είμαι πιο ήρεμη και της εξήγησα ότι δεν ήταν δυνατόν Παρασκευή μεσημέρι που ειδοποιήθηκα για τα χαρτιά να βγούνε, τη στιγμή που δεν είχα ούτε εξουσιοδότηση στα χέρια μου ούτε τίποτα.

"Δεν θα τον πειράξει κανείς στον Κορυδαλλό, σου δίνω τον λόγο μου"
21/9/2013
Διαβεβαιώσεις για την ασφαλή παραμονή του Γιώργου Ρουπακιά σε όποια πτέρυγα και αν βρεθεί, στις φυλακές Κορυδαλλού, δίνει στην αδελφή του Χρυσούλα φίλος της οικογένειας.
Α: Χρυσούλα Ρουπακιά
Β: Φίλος Κ.Λ.
Α: Ναι.
Β: Κοιμάσαι;
Α: Οχι, δεν κοιμάμα��.
Β: Τι έχεις;
Α: Βλέπω τον Alpha, μου έστειλε σημείωμα με την ανιψιά μου, επειδή τους δίνω παραγγελία ότι ξέρω ποιον καλύπτεις και αλίμονό σου, κακομοίρη μου, μου έστειλε σημείωμα.
Β: Τι σημείωμα;
Α: Δεν ξέρω, θα το μάθω αργότερα, δεν θέλω να μιλήσω μέσω κινητού.
Β: Ωραία, ε λοιπόν υπάρχει κόσμος στον Κορυδαλλό.
Α: Ναι.
Β: Δεν θα τον πειράξει κανείς, μείνε ήσυχη.
Α: Οπουδήποτε και αν πάει;
Β: Τι;
Α: Οπουδήποτε και αν πάει;
Β: Για Κορυδαλλό προς το παρόν.
Α: Οχι, δεν κατάλαβες, σε οποιαδήποτε πτέρυγα;
Β: Ναι, σε οποιαδήποτε πτέρυγα δεν σ' τον πειράζει κανείς, σου δίνω εγώ τον λόγο μου ενενήντα πέντε τοις εκατό.
Α: Το πέντε τοις εκατό είναι μεγάλη απόκλιση.
Β: Είναι πολύ μικρή απόκλιση για όλο αυτό το κακό συναπάντημα που υπάρχει.
Α: Ναι.
Β: Σου δίνω εγώ τον λόγο μου ενενήντα πέντε τα εκατό θα έχεις να κάνεις μαζί μου, όποιος τον πειράξει.
Α: 'Ντάξει.
Β: Οπως ακριβώς σου λέω, έχει ενημερωθεί κόσμος, θα σε πάρω πιο αργά και αν όχι πιο αργά, αύριο, και θα σου δώσω συγκεκριμένα ονόματα που θα του τα δώσεις.
Α: Εντάξει.
Β: Που θα τους βρει και θα μιλήσει μαζί της. Δεν θα τον πειράξει κανείς.
Α: Εντάξει.
Β: Εντάξει.
Α: Ευχαριστώ για όλα.
Β: Τίποτα δεν ευχαριστείς, θα τα πούμε.
Α: Εντάξει.
Β: Ελα, γεια σου.

"Ο Ρουπακιάς έχει κουμπαριά με τον Πατέλη"
26/9/2013
Καθ' υπόδειξη του Γιώργου Πατέλη και με εντολή του βουλευτή Γιάννη Λαγού εμφανίζεται, σύμφωνα με τηλεφωνική συνομιλία, να έχει τοποθετηθεί στο κυλικείο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων ο κατηγορούμενος Γιώργος Ρουπακιάς.
Α: Νικ. Απ.
Β: Καλούμενος - χρήστης
Β: Κατ' αρχήν, τον Ρουπακιά δεν τον είχανε και στο κυλικείο στα γραφεία;
Α: Ναι ρε μαλάκα, τον πήρανε και τον πήγανε κυλικείο πάνω, και διώξαμε τον Κ... επειδή ο Κ... έκλεβε λεφτά.
Β: Τον είχανε και στο κυλικείο στα γραφεία της Νίκαιας.
Α: Ναι, αλλά στη Νίκαια δεν πληρωνότανε, κατάλαβες;
Β: Ναι.
Α: Ενώ στη Μεσογείων που τον πήραν και τον πήγαν κυλικείο εκεί πέρα, ήταν όλο στημένο το θέμα ρε μαλάκα. Κατ' αρχήν έχουν κουμπαριά με τον Πατέλη, το ξέρεις αυτό;
Β: Κουμπαριά;
Α: Ναι.
Β: Δεν το ήξερα, όχι.
Α: Χθες σου λέω το έμαθα.
Β: Στημένο από ποιον ενν��είς;
Α: Επίτηδες τον έβαλε στο κυλικείο ο Πατέλης μετά, επειδή ήξεραν ότι θα φύγει ο Κ... και τον πρότεινε μετά ο Πατέλης πάνω.
Β: Ναι, ναι.
Α: Και τον έβαλαν και αυτός μπήκε με εντολή του Λαγού, τι μου λες τώρα.

"Ο Λεφτές, ο Τσιφ και τα υπόλοιπα μέλη"
23/9/2013
Ακόμη και επίδειξη για τα μεγάλα μπράτσα τους κάνουν μέλη της Χρυσής Αυγής, μπερδεύοντας ωστόσο σύμβολα όπως ο μαίανδρος και οι σβάστικες.
Α: Χρυσούλα Ρουπακιά
Β: Καλούσα - χρήστης
Β: Εδειξε τον (δεν ακούγεται καθαρά) και έλεγα μήπως ήταν το χέρι σου.
Α: Ναι τον Alpha βλέπω κι εγώ. Τι βλέπεις;
Β: (Λέει κάτι που δεν ακούγεται καθαρά. Σαν να μιλάει και με αυτήν που είναι δίπλα της).
Α: Μμμμ;
Β: Εδειξε ένα γυμνό μπράτσο.
Α: Ε το δικό μου θα 'ταν. Αμα ήταν πολύ μεγάλο.
Β: Ε τον μαίανδρο είχε.
Α: Δεν έχω μαίανδρο, έχω σβάστικες.
Β: Ε τις σβάστικες και λέω το μαίανδρο. Ε τα μπερδεύω εγώ αυτά τα δύο. Δεν τα ξέρω. Εχει πάει κάτω ο μικρός και παίζει μπάλα. Στη Μυρώνια. Αλλά την ψιλοπήρε πρέφα η μικρή και λέμε ότι τον έχουμε αφήσει στον παππού τον Γιάννη. Η γιαγιά γιορτάζει αύριο και η αδελφή σου.
Α: Αααα.
Β: Λοιπόν, άλλη μια φόρμα που του πήρε η θεία η Ολυμπία που κάτι γράφει πίσω στον κώλο. Εχει πάει κάτω και παίζει μπάλα. Μα μου λες για χρυσαφικό και είναι μπροστά η μάνα σου. Τι θες να σου πω, ρε Νίκο; Πήγαινε και σήκωσε το κοσμηματοπωλείο;
Α: Ναι μόνο την ημέρα. Τι 'ναι αυτό;
Β: Ε τελειώνω δεν έχω πρόβλημα. Κόσμημα να 'ναι και ό,τι να 'ναι.
Α: (Μιλάει ταυτόχρονα με την επαφή και δεν ακούγεται τι λέει).
Β: Ελπίζω τα παπούτσια να κάνουν του μικρού. Γιατί δεν μπορούμε να τα...
Α: Μετά θα τα ξαναστείλω πάλι.
Β: Να τα γυρίσουμε πίσω.
Α: Μπορούμε. Εγώ κανονίζω.
Β: Τέλος πάντων.
Α: Για τα τώρα πάνω με γραφεία... Αν ψηφιστεί και τη βγάλουν εκτός νόμου τώρα 43 άτομα τα μέλη μπαίνουμε μέσα, έχουμε δεν έχουμε κάνει τίποτα.
Β: Δεν μπορούν να την κατεβάσουνε.
Α: Τι;
Β: Δεν μπορούν να κατεβάσουν τη Χρυσή Αυγή. Νόμιμο κόμμα είναι.
Α: Τίποτα δεν είναι νόμιμο. Αν τη βγάλουνε παρακρατική τελείωσε. Είναι αυτό που ψηφίζουν τώρα. Αν το ψηφίσουν βγαίνουμε εκτός νόμου και μπαίνουμε 43 άτομα μέσα. Ο Λεφτές, ο Τσιφ και τα υπόλοιπα μέλη. 30 άτομα είμαστε τα μέλη τώρα, χωρίς βουλευτές, από όλη την Ελλάδα. Αμα τη βγάλουν εκτός νόμου τελειώσαμε.

"Εκραξε και καλά ο Κασιδιάρης ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τον φόνο"
23/9/2013
Η υπερασπιστική γραμμή του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και το εάν θα αναλάβει χρέη δικηγόρου συνήγορος από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε μία από τις συνομιλίες στελεχών της οργάνωσης.
Α: Νικ. Απ.
Β: Καλούμενος - χρήστης
Α: Σε ποια φυλακή είναι τώρα;
Β: Κορυδαλλό. Φίλε, οι Πυρήνες της Φωτιάς μαλάκα είναι σαράντα άτομα μέσα, κάνουν κουμάντο λέει σε όλη τη φυλακή και έχουν λέει γύρω στα εκατό άτομα, εκατόν είκοσι άτομα έξω που τους τροφοδοτούν με λεφτά και τέτοια. Που κανονίζουν, τέλο�� πάντων όλα τα άλλα, ξέρεις, πώς να μαζέψουν λεφτά και τέτοια. Γάμησέ με ρε μαλάκα. Ο άλλος τώρα ρε μαλάκα όπως ακούω θα κάτσει μέσα ισόβια ε;
Α: Ποιος;
Β: Αυτός που 'φαγε τον άλλον ε;
Α: (Μπερδεύει λίγο τα λόγια του). Το δικαστήριο θα κάτσει, αν το δεχτούνε την καταγγελία που 'χε κάνει ο φίλος του Φύσσα, που ήταν παρών και καλά ότι ο άλλος έτρωγε ξύλο ο δικός μας και έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε, είναι σε άμυνα.
Β: Τι είπε;
Α: Είπε αυτός, για να πουλήσει τώρα μούρη για τον Φύσσα, ότι ο Φύσσας τον εβάραγε τον δικό μας.
Β: Ναι.
Α: Και εκείνη την ώρα επειδή δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα έβγαλε μαχαίρι και τον κάρφωσε. Και αυτός ο δικός μας έχει πει ότι ήταν σε άμυνα γιατί έτρωγε ξύλο και φοβήθηκε και για τη ζωή του και έβγαλε μαχαίρι να τον απωθήσει και ο άλ��ος έπεσε πάνω.
Β: Δικηγόρο θα βάλει το κόμμα γι' αυτόν, όχι ε;
Α: Δεν ξέρω ακόμα ρε μαλάκα. Είναι πολύ μπερδεμένη ιστορία.
Β: Ναι ρε μαλάκα, ναι και στην αρχή μαλάκα βγήκε ο μαλάκας ο Κασιδιάρης και λέει, έκραξε ότι και καλά δεν έχουμε καμιά σχέση, ξέρω 'γώ και τέτοια. Διαψεύστηκε παταγωδώς, βέβαια.
Α: Είναι...
Β: Ε;
Α: Είναι μπέρδεμα η κατάσταση, τώρα ποιος ξέρει, θα δείξει. Περιμένω και 'γώ, γιατί δεν μου λένε τώρα από το τηλέφωνο, να περιμένω να ανέβω. Τώρα θα δούμε.

"Ο κοντός κανόνισε να πετάνε πέτρες"
Για τα επεισόδια στο Κερατσίνι μιλούν μεταξύ τους δύο χρυσαυγίτες. Οπως αποκαλύπτεται είχαν κανονίσει με την Αστυνομία να πετούν πέτρες πίσω από τα ΜΑΤ
Α: Εεεε άκο��σέ με... στο Κερατσίνι τα είδες τα επεισόδια;
Β: Τα είδα.
Α: Οι κάτοικοι και καλά που λέγαν ότι βγήκανε, ξέρεις ποιοι ήταν; Δεν είδες στην άκρη κάποιους που πετάγανε πέτρες και τέτοια;
Β: Ηταν από πίσω από τους μπάτσους κάποιοι με τα δοκάρια...
Α: Ναι... ποιος το κανόνισε;
Β: Δεν ξέρω...
Α: Ο κοντός το κανόνισε.
Β: Δεν ξέρω.
Α: Ο κοντός.
Β: Ποιος είναι ο κοντός;
Α: Ο Νίκος.
Β: Δεν ξέρω ποιος είναι ο Νίκος...
Α: Αντε πάλι... εντάξει γ....σέ το, άσ' το δεν πειράζει.
Β: Μα δεν ξέρω ποιος είναι.
Α: Τέλος πάντων, άσ' το δεν πειράζει... κανένα άλλο, τίποτα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top