Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τη νεροποντή

Πλημμύρες, δεκάδες κλήσεις σε πυροσβεστική και πτώσεις δέντρων

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τη νεροποντή

Στην Πάτρα, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης υπήρξαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Εξήντα κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κυρίως σε υπόγεια σπιτιών στις περιοχές Οβρυά, Αγιος Βασίλειος, Ρίο και Αγυιά δέχθηκε μετά τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάτρας. Με εννέα οχήματα επενέβη σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ συνέδραμε και σε κοπές δένδρων. Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, υπήρξαν διακοπές ρεύματος σε κάποια σημεία της Πάτρας, ενώ αρκετοί δρόμοι είχαν πλημμυρίσει. Στο μεταξύ οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, αφού το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί.

showarticleimage2 (2).jpg

showarticleimage2 (1).jpg


d5(1).jpg


Ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και κυρίως υπόγεια προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα του Αχελώου, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση έκανε αδύνατη τη διέλευσή της.

d2(3).jpg
Στη Λαμία, όλα έγιναν μέσα σε ένα δεκάλεπτο λίγο πριν τις 9:00΄ το βράδυ. Ο δυνατός αέρας που σάρωσε ξαφνικά την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας δημιούργησε προβλήματα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή άλλες ζημιές σε αυτοκίνητα, σπίτια και καταστήματα

Το κέντρο επιχειρήσεων της Π.Υ στη Λαμία δέθηκε ταυτόχρονα σχεδόν τρία τηλεφωνήματα για πεσμένα δέντρα από αέρα, στην οδό Παπαποστόλου, στην περιοχή Έκθεσης και στο 3ο Χλμ Λαμίας - Δομοκού κοντά σε πρατήριο.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν σε σύντομο χρονι��ό διάστημα να κόψουν τα δέντρα και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Όταν σταμάτησε ο δυνατός αέρας ήρθε η βροχή, που συνεχίζει να πέφτει μέχρι αυτήν την ώρα, θυμίζοντας ότι το Φθινόπωρο είναι εδώ.

d1(2).jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top