Η ώρα των απολογιών για Κασιδιάρη, Λαγό, Μίχο και Παναγιώταρο

Βαριά τα κατηγορητήρια για την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Η ώρα των απολογιών για Κασιδιάρη, Λαγό, Μίχο και Παναγιώταρο

Στις 10:30 θα οδηγηθούν στον ανακριτή προκείμενου να απολογηθούν τρία από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για έκνομη δράση της οργάνωσης.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 14:30 τα σκαλιά της Ευελπίδων θα ανέβουν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος.

Η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου μετατέθηκε για την Τετάρτη, από την Τρίτη που αρχικά είχε προσδιοριστεί, κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισής του, ενώ ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Χρήστος Παππάς θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Εντωμεταξύ, βαριά κατηγορητήρια για την ηγετική ομάδα δράσης ��ης Χρυσής Αυγής έχει συντάξει ο ανακριτής της υπόθεσης Σπύρος Γεωργουλέας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ως ο απόλυτος ηγέτης της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και όπως προκύπτει από τις αποκαλυπτικές συνομιλίες, ενημερώθηκε μετά την επίθεση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Για τον Ηλία Κασιδιάρη το κατηγορητήριο αναφέρει ότι είχε τον ρόλο της εκπαίδευσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία όπως αποκαλύπτεται γινόταν και με αληθινά πυρά.

Επίσης γίνεται αναφορά στην «τριαδική επικοινωνία» η οποία αποδεικνύει και την ιεραρχία: ο Γιώργος Ρουπακιάς που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 34χρονο ράπερ επικοινώνησε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, αυτός με τη σειρά του τηλεφώνησε στον Γιάννη Λαγό και εν συνεχεία ο βουλευτής μίλησε στον Ν. Μιχαλολιάκο.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή του star Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top